Video Online Emisiunea MPFM 5 din 8 decembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 8 decembrie 2015Mesaje sosite de dincolo de porţile competiţiei zguduie sufletele concurenţilor, iar lacrimi amare vor inunda totul! Dar printre emoţii puternice se strecoară nevăzută umbra rivalităţilor! Până unde se va ajunge? Aflaţi astăzi, de la 11:15 si 14:00! Emilia si Nicolae formeaza cel mai proaspat cuplu din competitie. Administrarea bugetului a iscat noi dispute intre concurenti. Mihaela: “Doamna Luiza este o persoana prefacuta!” Natasa a avut parte de mari emotii la auzul mamei sale, doamna Marinela, care i-a transmis concurentei un mesaj vocal de sarbatori si de ziua ei de nastere.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Nu doar Natasa a fost cuprinsa de emotii la auzul persoanei dragi, si Cristina si-a auzit mama dupa mult timp de la inceputul competitiei.

Casa baietilor a fost divizata de rivalitatile dintre concurenti.

Camelia, mama Florentinei, i-a transmis concurentei un mesaj vocal de sarbatori. Florentina a aflat parerea mamei sale despre Tudor. Doamna Camelia nu agreeaza comportamentul concurentului si nu si l-ar dori ca partener pentru fiica ei. De asemenea, si familia lui Tudor a intervenit. Atat tatal concurentului, cat si bunica au venit cu sfaturi si incurajari pentru Tudor si doamna Luiza. Tatal lui Tudor este de parere ca Florentina nu este pregatita pentru casatorie si considera ca Tudor a incercat deja prea mult sa stea in preajma ei.

Nici tatal si nici bunica lui Tudor nu o plac pe Florentina.

De asemenea, doamna Mioara a fost criticata dur de bunica lui Tudor.

Totodata, doamna Mimi, mama lui Aurel a intervenit pentru a-i incuraja pe Aurel, Valentina si doamna Mioara. Doamna Mioara este revoltata de modul in care o trateaza Eduard. Natasa a devenit aliata Mihaelei in razboiul cu Eduard!

Lavinia a avertizat-o pe Oana ca intentioneaza sa o tina la distanta. Oana a fost revoltata de atitudinea Laviniei fata de ea si le-a spus fetelor ca o va nominaliza pana cand o va elimina din competitie.

Constantin: “Eduard a urmarit-o intens cu privirea pe Mihaela”

Mihaela le-a declarat razboi lui Eduard si Laviniei! Care vor fi consecintele?

La finala saptamanii trecute, Emanuel a sarit gardul! Actiunile lui l-au adus pe patul de spital. Cu aceasta ocazie, mama lui a venit de la mare departare pentru a-i fi alaturi.

Cosmin le-a spus baietilor povestea lui de viata. O copilarie cumplita l-a marcat profund pe Cosmin! Nu avea ce sa manance si nici unde sa se odihneasca. Cosmin: “Mancam tarate pentru a nu muri de foame!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *