Video Online Emisiunea MPFM 5 din 8 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 8 octombrie 2015Cuvinte nespuse si sentimente nedeclarate incurca itele iubirii! Dezamagiri nevindecate sufoca trairi gingase! Cautarile indragostitilor continua, dar unde ii vor purta pasii? Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Emilia a fost furioasa dupa ce Mihaela i-a interzis sa manance din clatitele facute de Valentin, desi pe alte fete le-a servit! Loredana i-a schimbat starea de spirit lui Tudor! Concurenta i-a spus acestuia ca il place. Cu toate acestea, Tudor nu rateaza niciun prilej pentru a-i face curte Adrianei! Chiar daca Loredana i-a facut ochi dulci, inima lui Tudor se pare ca bate pentru altcineva!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Se bat Adriana si Loredana pentru inima lui Tudor?

Discutii aprinse au avut loc intre mai multe fete din competitie si Valentin, care a fost aprig criticat, din cauza apetitului sau crescut. Pentru ca de fiecare data cerea mancare, fetele l-au pus la zid si i-au cerut sa-si cumpere ceea ce-si doreste sa manance.

Emanuel a primit o sansa pentru a se apropia mai bine de fete, dar si-a irosit-o. A fost nevoit sa gateasca pentru fete, dar Emanuel s-a dovedit a fi o adevarata catastrofa in bucatarie. Liliana, Mihaela si Natasa l-au ajutat si au gatit in locul lui.

S-a inscris in competitie cu dorinta de a-si intalni sufletul pereche, insa Tudor pare sa fie nepregatit pentru show-ul matrimonial. Cel putin asta i-a reprosat mama lui, in cadrul unei discutii. Mai mult decat atat, acesta ar fi prins intre doua fete (Adriana si Loredana), fapt care este, din nou, neplacut pentru mama lui.

Tudor si doamna Luiza si-au exprimat in emisiunea de astazi dorinta de a parasi competitia.

Au marturisit ca se plac si si-au acordat o sansa, insa aseara relatia lor s-a cutremurat. Aurel si Valentina au avut o discutie tensionata, dupa ce concurenta i-a reprosat iubitului ei de ce nu a incercat sa “joace in alt film” si anume sa aiba o relatie cu Liliana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *