Video Online Emisiunea MPFM 5 din 9 decembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 9 decembrie 2015 Cum a incercat Luiza sa prefateze urmatoare Finala Saptamanala? Intrigi aprinse din cauza bugetului. Cum au dezbatut concurentii MPFM 5 evolutia competitiei? Ce provocari ii asteapta? Alcatuirea listei de cumparaturi a amplificat tensiunile dintre concurente! Doamna Luiza: “Loredana m-a insultat la alcatuirea listei de cumparaturi” Recalcularea listei de cumparaturi a scos la iveala numeroase nereguli! Lavinia le-a acuzat pe Mihaela si Loredana ca vor sa verifice listele doar pentru ca au fost redactate de catre ea si doamna Luiza!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Priviri intense si gesturi suspecte! De ziua Natasei, Valentina si Aurel i-au imitat pe ceilalti petrecareti!

Intr-o conversatie purtata cu Valentin, Adriana a facut marturisiri uimitoare. Mai exact, ea a dezvaluit ca a fost cucerita de Ionut, fost concurent al emisiunii din primul sezon. Acest lucru nu i-a afectat, insa, relatia cu Valentin, care s-a aratat entuziasmat de povestea lor de iubire.

Daca saptamana trecuta anuntau ca relatia lor s-a incheiat, Aurel si Valentina si-au acordat o noua sansa, insa discutiile in contradictoriu au continuat. De aceasta data, cei doi indragostiti s-au certat pentru ca Aurel si-a manifestat dorinta de a se cunoaste mai bine si in afara competitiei, in timp ce concurenta si-a exprimat dorinta de a se casatori in casa Mireasa pentru fiul meu.

La inceputul emisiunii erau cele mai bune prietene, insa acum nu se mai suporta. Emilia si Natasa au avut un schimb dur de replici si si-au aruncat vorbe grele. Pe la inceputul competitiei Natasa era confidenta Emiliei, cand i-a marturisit ca ii place pe Constantin si pe Ciprian. In emisiunea de astazi insa, Natasa nu a mai recunoscut ca i-ar fi marturisit aceste lucruri Emiliei.

Emilia: “Natasa foloseste un vocabular extrem de urat!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *