Video Online Emisiunea MPFM 5 din 9 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 9 noiembrie 2015O nouă săptămână a început, dar ce gânduri îi animă pe concurenţi? Pe ce făgaşe le îndreaptă paşii dragostea? Descoperiţi cele mai noi frământări şi sărutări astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! In aceasta dimineata, o parte dintre concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” au donat sange pentru a ajuta victimele de la Colectiv. Ezitarile lui Nicolae le-au adus pe fete în pragul disperarii. Oana l-a placut, Emilia l-a dorit, dar Loredana l-a castigat. A renuntat la indecizie, iar de aseara Nicolae si Loredana au format un cuplu, in urma unui sarut furat.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Dupa despartirea de Crina, Cosmin si-a cautat neincetat jumatatea. Dupa indelungi incercari, concurentul de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-a oprit la Oana. Cosmin: ”M-am oprit la Oana. Ea este fata care-mi place”

La începutul competitiei, Adriana, Mihaela si Loredana erau foarte apropiate, insa pe masura ce timpul a trecut, fetele s-au indepartat. Motivul, dupa cum spun unele dintre ele, ar fi Emilia, care petrece foarte mult timp cu Adriana. Credeti ca prietenia dintre Adriana, Mihaela si Loredana a fost destramata de Emilia!?

Liliana si Ana-Maria au avut discutii aprinse. Suparata pe faptul ca Liliana a inclus-o in discutia cu Crina, Ana-Maria a rabufnit. Mai exact, ea i-a reprosat concurentei faptul ca a vorbit despre ea intr-o discutie in care nu era implicata direct. De cealalta parte, Liliana a explicat ca a povestit doar ceea ce s-a intamplat si nu si-a dorit sa iste un scandal urias.

Ana-Maria sustine ca este prietena cu Crina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *