Video Online Emisiunea MPFM 5 din 9 octombrie 2015

video online mpfm 5 emisiunea din 9 octombrie 2015Rivalitatile dintre concurenti provoaca speculatii periculoase! Se pun la cale strategii, se pregatesc tactici controversate! A trecut dragostea in plan secundar? Aflati mai multe, astazi, de la 11:15 si 14:00! Vechea problema a curateniei isi arata din nou dezgustatorul chip! Constantin a decis sa ia masuri impotriva celor care nu fac ordine in casa! Valentin a fost pe lista baietilor care nu mentin curatenia in casa si din acest motiv restul concurentilor vor sa ia masuri impotriva lui! Valentin este dispus sa ramana singur la buget pentru a nu mai fi neintelegeri din cauza lui.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Comportamentul lui Stefan a starnit controverse, el se simte urmarit! Concurentul a acuzat-o pe doamna Luiza ca ii urmareste orice miscare!

Lipsa de odihna le-a adus pe mame in pragul disperarii! Acestea au fost revoltate ca nu pot dormi din cauza fetelor care fac foarte mult zgomot noaptea! Au avut numeroase discutii aprinse, dar se pare ca Emanuel a lasat garda jos. Dupa ce a petrecut mai mult timp in compania Mihaelei, acesta este dispus sa o cunoasca mai bine, dar asteapta ca ea sa faca primul pas. Mai mult de atat, astazi, in direct, cei doi au dansat pe melodia lui Celine Dion – When I Fall in Love.

Este hotarat sa-l insoare pe Mihai si face orice pentru asta. Aurel a purtat o discutie cu Mihai si l-a sfatuit sa se apropie de Ana-Maria, caci aceasta este interesata de el.

A încercat sa se apropie de Adriana, insa nu a fost bagat in seama. Cu toate acestea, el a avut parte de o alta surpriza. Tudor a aflat recent ca Loredana il place, dar el nu a luat inca nicio decizie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *