Video Online – Finala Mpfm 5 din 06 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 6 august 2016Cei mai puternici concurenti MPFM 5 continua lupta pentru Marele Premiu al sezonului 5! Pe cine vor fi puse astazi tunurile nominalizarilor? Urmariti video online Finala Saptamanala de astazi, 06.08.2016, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua parte incepand cu ora 17:00. Ora de difuzare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu se va schimba din ora 11.15 in ora 10. Concurentii au participat la diverse probe pentru o noua iesire din casa Mireasa pentru fiul meu. Probele au inceput de la mare, de weekendul trecut, si au continuat astazi in platoul emisiunii. La mare, Mihaela s-a dezbracat de haine pentru o proba incendiara. Castigatorii vor avea parte luni de o iesire la Paintball (Army Paintball Grand Arena Bucuresti) la ora 17.00.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 06 august 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Neintelegeri in cuplul Valentin-Adriana? Valentin a fost surprins adresandu-i iubitei lui cuvinte precum: “Arati penal! Ai un ruj de pitipoanca! Cu atata machiaj parca esti o mumie!”

Adriana nu s-a aratat afectata si nici deranjata de apelativele lui Valentin. Regulile concursului au fost schimbate: fetele nu vor mai putea fi nominalizate pana in Marea Finala.

Astazi s-au nominalizat doar baieti. Concurentii protejati au fost: 1. Valentin si 2. Eduard. Nicolae a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *