Video Online – Finala Mpfm 5 din 10 octombrie 2015

emisiunea mpfm 5 video online din 10 octombrie 2015Batalia pentru Dubai continua mai apriga ca niciodata! Cea mai mica scanteie detoneaza orgolii stapanite cu greu! Un uragan de reprosuri distruge orice urma de prietenie! Pregatiti-va; urmeaza o Finala Saptamanala incendiara, astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Concurentii s-au impartit in doua echipe: Trandafirii Rosii si Piramidele. Ei au continuat probele pentru cursa spre Dubai. Adriana a refuzat sa participe la probe, deoarece i s-a parut jignitor postura in care era pusa in proba respectiva.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 10 octombrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Echipa Castigatoare a fost Trandafirii Rosii. Valentin a iesit invingator si a ales sa-l elimine din cursa spre Dubai pe Emanuel, la dorinta lui. Cursa pentru Dubai a aprins pasiuni nebanuite! Emilia si Lavinia au facut gesturi greu de digerat si s-au amenintat reciproc!

Emanuel s-a declarat indignat de modul in care l-a tratat Valentina! Concurenta sustine ca s-a abtinut sa nu-l loveasca pe acesta! Valentina, la un pas sa-l loveascape Emanuel: “Am pierdut concursul din cauza lui!”

Triunghiul amoros dintre Tudor, Loredana si Adriana a indignat-o pe mama Loredanei, care s-a simtit nevoita sa intervina, fiind total impotriva unui cuplu intre fiica ei si Tudor.

“Eu nu vreau sa fie cu Tudor. Mi se pare cel mai nesimtit, cel mai nebun din competitie. Mama lui vorbeste ca la mahala. Imi vine sa plang, Loredana nu e asa. Ii dau o ora sa vina sa-si ia lucrurile de acasa si sa plece daca vrea sa facă un cuplu cu Tudor. Este un baiat violent”, a declarat mama Loredanei.

Adriana a dezvaluit ca lui Tudor ii place de fapt de Florentina, lucru pe care concurentul nu l-a negat.

Spre final de emisiune, amorezii au avut parte de o surpriza: o petrecere in casa fetelor. Cei care s-au declarat indragostiti au fost: Eduard-Lavinia, Crina-Cosmin, Stefan-Ana-Maria si Tudor impreuna cu Florentina (surpriza serii).

Ciprian a spus ca o place inca pe Oana, insa concurenta nu i-a dat atentie.

Valentina si Aurel s-au despartit aseara, din cauza criticilor pe care Valentina i le aducea lui Aurel.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *