Video Online – Finala Mpfm 5 din 11 iunie 2016

video online finala mpfm din 11 iunie 2016 Cum va continua cursa pentru masina? Fiecare este pe cont propriu. Cine va juca corect si cine nu? Nominalizarile revin. Cine nu mai are scapare? Telespectatoare au decis ce se intampla cu Natasa. Descoperiti astazi, 11.06.2016, de la ora 14:00 si 17:00. Concurentii au dat lupte grele in cursa pentru masina, cautand victoria cu infrigurare. Echipele din cursa pentru masina au fost desfiintate, dar probele au continuat individual.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 11 iunie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Lavinia a castigat imunitatea. Daca Emilia a facut cel mai bun punctaj la proba cu paharele, Mihaela a fost cea mai slaba concurenta.

Lavinia a castigat imunitatea si a fost nevoita sa elimine un concurent dintre cei mai slabi: Mihaela, Vladut, Liliana si Nicolae. Lavinia l-a eliminat pe Vladut din cursa pentru masina.

Mihaela a fost acuzata ca ar fi facut vraji pentru castigarea masinii puse in joc. Vanessa a spus ca 90% din rezultatele pe care Mihaela le-a obtinut in cursa pentru masina se datoreaza incantatiilor facute.

Mihaela: “Sunt evlavioasa de foarte mica, iar din biblie citesc de multa vreme!”

Loredana sustine ca Mihaela ar fi blestemat-o.

Vrajitoarea Vanessa: “Blestemele facute in dusmanie nu sunt deloc bune! Sfatul meu pentru concurenti: sa nu recurga la practici despre care nu stiu nimic!”

Concurentii au facut din nou nominalizari strategice. Iata cum au nominalizat acestia: Constantin – Ionut si Loredana, Valentin – Constantin si Mihaela, Emilia – Loredana si Ionut, Vladut – Nicolae si Emilia, Loredana – Nicolae si Lavinia, Catalin – Ionut si Loredana, Eduard – Loredana si Ionut, Tatiana – Nicolae si Lavinia, Ionut – Nicolae si Lavinia, Mihaela – Loredana si Ionut, Denisa – Lavinia si Eduard, Liliana – Catalin si Denisa, Lavinia – Loredana si Tatiana, Nicolae – Ionut si Loredana, Adriana – Ionut si Constantin.

Ionut, Loredana, Nicolae si Lavinia au intrat in cursa de eliminare. Concurentul cu cele mai putine voturi dintre cei 4 intra in cursa de eliminare timp de o saptamana.

66, 8% dintre telespectatori au votat astazi ca Natasa sa plece dupa 9 luni de stat in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *