Video Online – Finala Mpfm 5 din 12 decembrie 2015

Video online finala saptamanala mireasa pentru fiul meu din 12 decembrie 2015Urmează o Finală Săptămânală plină de tensiune şi presărată cu revelaţii cutremurătoare! Ce secrete adânc îngropate vor ieşi la iveală? Aflaţi astăzi, de la ora 14:00 si 17:00! O furtunoasa poveste de iubire este departe de a se fi incheiat. Vocea fostului iubit inca provoaca ecouri puternice in sufletul Lilianei. Mama Lilianei a refuzat sa-si imbratiseze fiica, dupa ce a aflat ca inca suspina dupa Lutu, fostul iubit. Mama Lilianei acuza: ”Fiica mea a fost violata de fostul ei iubit!”

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 12 decembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Liliana a negat afirmatia mamei sale legata de un eventual viol si a spus ca actul sexual a fost consimtit. Liliana: “Nu am fost fortata sa ma culc cu Lutu!”, “Fostul iubit mi-a promis ca nu voi scapa niciodata de el!”

Liliana a marturisit ca inainte de a intra in competitie, i-a promis lui Lutu ca se va intoarce la el, dupa iesirea din casa Mireasa pentru fiul meu.

Doamna Mioara, bunica lui Aurel, a fost descalificata din competitie din motive medicale. Mama Lilianei a refuzat sa-si imbratiseze fiica, dupa ce a aflat ca inca suspina dupa Lutu, fostul iubit.

Lutu: “Eu si Liliana ne-am intalnit ultima oara cu o saptamana inainte de competitie!”

Mama Lilianei acuza: ”Fiica mea a fost violata de fostul ei iubit!”

Liliana a negat afirmatia mamei sale legata de un eventual viol si a spus ca actul sexual a fost consimtit. Liliana: “Nu am fost fortata sa ma culc cu Lutu!”, “Fostul iubit mi-a promis ca nu voi scapa niciodata de el!”

Liliana a marturisit ca inainte de a intra in competitie, i-a promis lui Lutu ca se va intoarce la el, dupa iesirea din casa Mireasa pentru fiul meu.

Lutu, fostul iubit al Lilianei, a refuzat sa vina in emisiune, dar a postat un mesaj pe contul sau de facebook: “Sincer nu imi trebuie si nu mi-a trebuit niciodata vedetism sau chesti legate de tv.. Ca sa intelegeti, nu mai ma intrebati daca merg in emisiune, ca nu este locul meu acolo .Eu nu sunt genul sa apar la tv, sa stau sa imi spun trecutul acolo ( ce sa intamplat cum sa intamplat si de ce sa ajuns aici…) Nu merg in nici o emisune ca nu am de ce sa merg. Daca Lili ar avea sentimente pentru mine ar cere sa fie scoasa de acolo, nu trebuie sa merg eu în emisiune pt a spune tot ce sa intamplat intre noi.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *