Video Online – Finala Mpfm 5 din 12 martie 2016

Video online finala saptamanala mpfm 5 din 12 martie 2016Pericolul nominalizarilor loveste din nou! Concurentii strang randurile! Cine se afla in pericol? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Aurel a venit ieri din nou la gard pentru a-i spune Valentinei sa iasa din competitie, chiar daca nu va fi pusa la nominalizari. Aurel i-a propus iubitei lui sa sara gardul, daca nu va fi eliminata sambata din competitie. Este dorinta Valentinei de a parasi competitia starnita de propriile ganduri sau de presiunile lui Aurel?

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 12 martie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au facut din nou nominalizari. Fetele au numit baieti, iar baietii au numit fete.

In aceasta saptamana, concurentii au trait cele mai emotionante momente.

Sagetile lui Cupidon au pornit spre tinta! Marius sustine ca Nicoleta i-a furat inima si s-a indragostit de ea!

Marius: “M-am indragostit de Nicoleta!”

Natasa: “Nu-mi place si nu mi-a placut niciodata de Marius!”

Florin si Alexandru sunt pe cale de a forma un cuplu.

Cristina si Ciprian au primit cele mai multe nominalizari. Concurentii protejati au fost, la fete: 5. Lavinia, 4. Loredana, 3. Alexandra, 2. Liliana si 1. Adriana (Mireasa Saptamanii), iar la baieti: 5. Nicolae, 4. Catalin, 3. Eduard, 2. Florin si 1. Valentin (Mirele Saptamanii). Intre Florin si Valentin se afla in clasament la o distanta foarte mica de procente.

Nicu isi doreste si el sa plece in competitie, deoarece spune ca nu-si mai vede rostul acolo. La inceput a placut-o pe Liliana, dar nu s-a concretizat nimic cu ea. Acum Nicu o place pe Loredana, dar nici aceasta nu-i da sperante concurentului. Mama lui Nicu a venit in platoul emisiunii pentru a-i fi alaturi fiului ei.

O noua concurenta si-a facut aparitia in competitia Mireasa pentru fiul meu. Se numeste Denisa face 22 de ani in iunie si vine din Pitesti. Denisa a facut dansuri de societate.

Denisa: “Imi doresc foarte mult sa ma inteleg cu toti, insa baiatul care m-a atras cel mai mult este Florin.”

Sora Valentinei a intrat in direct pentru a o sfatui pe concurenta sa plece din competitie: “O rog pe sora mea sa iasa frumos pe poarta. Nu ii mai vad rostul in concurs. Nu ne intereseaza banii si nu ne-au interesat niciodata!”

Nicoleta si-a cerut din nou iertare parintilor pentru ca le-a ascuns faptul ca a facut videochat. Nicoleta: “Ma doare ca mama n-a venit astazi!”

Aproape 70% din telespectatori au votat ca Cristina sa intre in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *