Video Online – Finala Mpfm 5 din 13 august 2016

video online finala mpfm 5 din 13 august 2016Concurentii vor lua decizii de o importanta capitala! Cine va parasi competitia cu doua saptamani inainte de Marea Finala a sezonului 5? Urmariti Finala Saptamanala de astazi, 13.08.2016, prima parte de la ora 12:00 si cea de a doua parte incepand cu ora 17:00. La “Mireasa pentru fiul meu” nu exista weekend fara concurs si fara premii de invidiat! De aceasta data, echipa formata din Lavinia, Eduard, Vladut si Catalin a castigat un picnic in aer liber. Vezi in reluarea emisiunii in ce au constat probele concursului!

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 13 august 2016, de la ora 12:00 si 16:40: Viitoarele mirese au mers la atelierul Biancai Dragusanu pentru a-si alege tinutele pe care le vor purta in ziua cea mare.

Daca Adriana prefera o rochie simpla, pe care sa o poata purta si cu alte ocazii, Lavinia isi doreste o rochie de mireasa speciala, de printesa.

In ceea ce o priveste pe Mihaela, concurenta a preferat sa nu probeze niciun model de rochie pentru marele eveniment.

De-a lungul competitiei ”Mireasa pentru fiul meu”, nu putine au fost momentele in care psihologul Catalin si-a demonstrat intelepciunea. De data aceasta, relatia dintre Lavinia si Eduard a fost pusa sub lupa specialistului. Vezi in reluare ce a declarat concurentul despre relatia celor doi! Lavinia nu a neagat observatiile!

Nominalizarile directe au lovit din nou. Valentin si Eduard au fost concurentii protejati, iar Catalin a fost eliminat.

Catalin a parasit competitia cu capul sus, le-a strans mana in semn de multumire colegilor sai si a plecat acasa insotit de mama lui. “Va multumesc pentru tot! Am invatat multe de la fiecare dintre voi!” sunt cuvintele cu care concurentul si-a luat ramas bun de la cei ramasi in casa ”Mireasa pentru fiul meu”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *