Video Online – Finala Mpfm 5 din 13 februarie 2016

Video online finala mpfm 5 din 13 februarie 2016Urmează dezvăluiri incendiare: un secret cumplit iese la lumină! Ce taine ascunde trecutul unui concurent? Florin MPFM 5 a facut videochat? Aflaţi astazi, de la ora 12:00 si 14:00! Cei sase baieti nou intrati au avut la dispozitie 5 minute pentru a discuta cu fata pe care o plac. Vladut si-a petrecut cinci minute alaturi de Cristina! Concurenta s-a declarat dezamagita ca nu a fost prima optiune a lui Vladut! Marius viseaza la atingerea dulce a buzelor Natasei! Natasa a spus ca n-ar avea incredere in felul de a fi al lui Marius. Alexandru si-a incercat norocul cu Liliana, la intalnirea de cinci minute! Ionut a ales-o pe Cristina, dar ea nu i-a dat nicio sansa concurentului.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 13 februarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: Nicu a decis sa mearga la intalnirea de 5 minute cu Liliana. Concurenta i-a dat mai multa atentie lui Nicu, decat lui Alexandru.

Florin a incercat sa o cunoasca mai bine pe Loredana. Florin este sceptic in privinta formarii unui cuplu cu Loredana.

Florin: “Sunt gata sa renunt la orgoliu pentru a o cuceri pe cea de care imi place!”

Adriana si Valentin au castigat cele mai multe voturi pentru declaratia de dragoste. Cei doi vor avea parte de o cina romantica fara camere si fara lavaliere.

Valentin s-a temut ca vizita Adrianei la parintii sai nu a fost de bun augur! Concurentul a vrut sa stie daca iubita lui a fost primita cu bratele deschise sau nu!

Adriana s-a bucurat de o primire calduroasa in sanul familiei lui Valentin!

Bunica Ioana a criticat-o dur pe Natasa, care la randul ei s-a declarat deranjata de afirmatiile facute de aceasta.

Bunica Ioana: „Natasa este o fata mai severa, mai respingatoare! Nu cred ca nepotul meu se potriveste cu ea ca este si mai mare decat el! Liliana cred ca il place, dar se teme ca este mai mic de varsta decat ea!”

Natasa: „Lavinia suporta consecintele propriilor actiuni! Cand provoaca o cearta se bucura ca si atunci cand un copil primeste o jucarie! Se bucura cand instiga la cearta!”

Adriana: „Lavinia plange de ciuda ca nu poate sa ne domine! Este prea versata ca sa planga pentru cateva critici din partea mea sau a Natasei! Este ipocrita!”

Dupa ce multa vreme l-a placut pe Valentin, acum Ella il doreste pe Florin! Fosta concurenta a reintrat in competitie pentru o saptamana, timp in care cei de acasa vor vota daca vor ca ea sa ramana sau sa plece.

Florin a fost votat in proportie de 77,1% sa ramana in competitie.

Florin: „Ella nu este genul meu de femie, nu cred ca suntem compatibili!”
Momente video din emisiune:

Drumul Adrianei până la părinţii iubitului ei, Valentin!

Bunica Ioana: „Nataşa este o fată mai respingătoare!”

Familia lui Valentin a fost foarte încântată de Adriana!

Ella încearcă să obţină atenţia şi afecţiunea lui Florin!

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *