Video Online – Finala Mpfm 5 din 14 mai 2016

video online finala mpfm 5 din 14 mai 2016Nominalizarile au facut ravagii! Loredana, Ionut, Tatiana si Constantin se lupta sa ramana in competitie. Ce au decis telespectatorii in privinta celor patru concurenti? Aflati astazi, 14.05.2016 daca urmariti Gala Saptamanala, prima parte incepand cu ora 14:00 si cea de a doua de la ora 17:00. Mama Loredanei a venit in platoul emisiunii pentru a-si sustine fiica: „Fiica mea si Ionut se iubesc, dar parca sunt prea nebunatici!” Tatiana a fost incurajata prin telefon de catre mama ei din strainatate.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 14 mai 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Tatiana: „Tata locuieste la doua strazi de mine, dar nu s-a interesat niciodata de viata mea! Retraiesc clipe din trecut la fiecare conflict din casa.”

Ionut a cedat in fata presiunilor si a vrut sa recurga la un gest necugetat. Ionut a fost “urecheat” in direct de catre mama lui. Aceasta s-a aratat nemultumita de conduita fiului ei.

Mama lui Ionut catre Constantin: ”Ar trebui sa-l invatati cum sa se comporte, nu sa-i aruncati pastile!”

Vladut a primit si el vizita parintilor. Mama lui Vladut: “Catalin vrea sa strice prietenia fiului meu cu Liliana, dar nu va reusi! Vreau ca fiul meu sa spuna mereu ce are de spus, fara secrete si fara menajamente!”

In urma voturilor pentru clasamentul general, Mirele Saptamanii a iesit Valentin, iar pe locul al II-lea s-a clasat Constantin. In cazul fetelor, Adriana a iesit Mireasa Saptamanii, pe locul al II-lea s-a clasat Lavinia, iar pe al III-lea Liliana.

În urma voturilor telespectatorilor, Tatiana a intrat în cursa de eliminare, fiind clasat pe ultimul loc.

Schimbari de decor au fost efectuate in Casa Fetelor, iar protestele nu au lipsit.

Lavinia: “Nu pot sa dorm cu flori in camera, miroase a cimitir in dormitor! Cand Denisa isi doreste ceva, este numai miere, dar cand nu-i convine ceva, taie in carne vie!”

Denisa: “Mi-am pus mereu flori la capul patului, insa pana acum Lavinia nu a fost deranjata!”

Sub atenta supraveghere a lui Titi Aur, concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o experienta antrenanta pe pista auto.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *