Video Online – Finala Mpfm 5 din 14 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 14 noiembrie 2015Dragostea va fi uitată, prietenia dată la o parte; concurenţii se pregătesc de un război necruţător! Urmează confruntări dure; orice şansă la victorie va fi exploatată fără milă, astăzi, de la ora 14:00 si 17:00! Echipa emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” a transmis condoleante victimelor atentatelor din capitala Frantei, Paris. Mirela Boreanu Vaida a fost afectata de valul cumplit de atentate din Franta. Concurentii au avut parte in direct de noi probe in cursa spre Dubai. Piramida albastra a iesit invingatoare, iar echipa Trandafirul Rosu a fost nevoita sa mai renunte la un membru.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 14 noiembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Ciprian a castigat proba imunitatii si a eliminat-o pe Cristina din cursa spre Dubai.

Odinioara, Liliana si Emanuel se placeau, dar un pamflet a schimbat totul intre ei. Cei doi nu doar ca nu-si mai vorbesc, dar nici nu se mai suporta! Emanuel: ”De cand m-a insultat, Liliana nu mai exista pentru mine!”

Emanuel a fost pus la zid de mama si matusa Lilianei pentru actiunile sale necontrolate. Cele doua au venit in platou pentru a o sustine pe Liliana. Doina, mama Lilianei catre Emanuel: ”Cum iti permiți sa faci dintr-o tragedie, comedie!?”

Pamfletul lui Emanuel a bagat-o pe Emilia in gura lupului. Adriana considera ca Emilia nu ar fi meritat ca Valentin sa sara in apararea ei, deoarece nici ea nu a spus nimic in apararea lui, atunci cand a fost nevoie.

Adriana: ”De acum incolo ma voi îndeparta de Emilia!”

Concurentii au facut nominalizari, iar Cristina a fost cea care a primit cele mai multe nominalizari.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

33 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 5 din 14 noiembrie 2015

  1. Meggie.

   Buna, Ella 06! Mai intrebi cine vrea! Sunt prima si presimt ca urmeaza Ioana. Multumim pt. melodie si ca ne mai treci pragul casutei.

   Reply
 1. Mary

  Adriana a mai facut putin circ in direct. Sigur daca pleaca si muta de Cristina ramane singura si nu mai are cu cine barfi dupa ce celelalte s-au indepartat de ea datorita mascariciului de Valentin.

  Reply
 2. Dana B.

  Adriana este afectata de nominalizarea Cristinei.Fata de gheata se pare ca este doar in aparenta,o persoana rece s-ar comporta indiferent sau macar ar sti sa se stapaneasca,ea de fiecare data a plans cand a fost de o persoana apropiata. https://youtu.be/h3FOffqspmI ,grupul fetelor plange,la varsta aceasta prietenia conteaza foarte mult.Discutii in casa,intre fete,neintelegeri,etc. https://youtu.be/uWpIYFEOITw , Emanuel,Eduard,Lavinia,Ciprian ii barfesc pe ceilalti https://youtu.be/4-pPbpdbPKU , Adriana,Liliana,Oana,Cristina,analizeaza alianta Laviniei cu restul casei https://youtu.be/g5rThYKZ1zU ,

  Reply
 3. Dana B.

  Emanuel si Emilia prietenie sincera sau pe interes?Se pare ca drumul la Bran a „sudat”aceasta relatie .Nu tu prietenie cu Ciprian,Alexandru,Mihai,tocmai cu Emanuel ,locul 2 in clasament,iar pt aceasta relatie da piciorul la tot ce a avut pana atunci! Oare Emilia se ridica la nivelul intelectual al lui Emanuel,la standardele sale,au subiecte de dezbatut sau doar nimicuri pe care le-ar fi vorbit si cu alte fete? https://youtu.be/dL7MzD0WuWQ , Loredana si Constantin se destainuie unul altuia ,sufera din dragoste https://youtu.be/ZXm1bmooMNU , o prietenie adevarata,Liliana,Cristina,Florentina https://youtu.be/-8pebEonRn4 ,

  Reply
  1. Meggie.

   Dana B., nu intelegeam link-ul cu: Loredana si Constantin sufera din dragoste. Daca la Constantin stiam, ma gadeam ce-o avea Loredana. Ulterior am vazut filmuletul cand Loredana se plangea fetelor despre Nicolae. Patru rateuri in doua luni, e ceva. Am mai spus ca Loredana mi se pare amuzanta, a fost tare faza cu tigarile, in rest nu-mi place ca-si barfeste partenerul, prietenelor.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *