Video Online – Finala Mpfm 5 din 14 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 14 noiembrie 2015Dragostea va fi uitată, prietenia dată la o parte; concurenţii se pregătesc de un război necruţător! Urmează confruntări dure; orice şansă la victorie va fi exploatată fără milă, astăzi, de la ora 14:00 si 17:00! Echipa emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” a transmis condoleante victimelor atentatelor din capitala Frantei, Paris. Mirela Boreanu Vaida a fost afectata de valul cumplit de atentate din Franta. Concurentii au avut parte in direct de noi probe in cursa spre Dubai. Piramida albastra a iesit invingatoare, iar echipa Trandafirul Rosu a fost nevoita sa mai renunte la un membru.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 14 noiembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Ciprian a castigat proba imunitatii si a eliminat-o pe Cristina din cursa spre Dubai.

Odinioara, Liliana si Emanuel se placeau, dar un pamflet a schimbat totul intre ei. Cei doi nu doar ca nu-si mai vorbesc, dar nici nu se mai suporta! Emanuel: ”De cand m-a insultat, Liliana nu mai exista pentru mine!”

Emanuel a fost pus la zid de mama si matusa Lilianei pentru actiunile sale necontrolate. Cele doua au venit in platou pentru a o sustine pe Liliana. Doina, mama Lilianei catre Emanuel: ”Cum iti permiți sa faci dintr-o tragedie, comedie!?”

Pamfletul lui Emanuel a bagat-o pe Emilia in gura lupului. Adriana considera ca Emilia nu ar fi meritat ca Valentin sa sara in apararea ei, deoarece nici ea nu a spus nimic in apararea lui, atunci cand a fost nevoie.

Adriana: ”De acum incolo ma voi îndeparta de Emilia!”

Concurentii au facut nominalizari, iar Cristina a fost cea care a primit cele mai multe nominalizari.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *