Video Online – Finala Mpfm 5 din 16 aprilie 2016

video online finala mpfm 5 din 16.04.2016 Care vor fi cele trei perechi care de 1 mai 2016 vor merge la mare? Cursa incepe astazi! Urmariti video online Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 16.04.2016, prima parte de la ora 14:00, iar cea de a doua parte incepand cu ora 17:00! Timp de o saptamana, Tatiana s-a aflat in cursa de eliminare. Dupa deschiderea plicurilor, concurenta a aflat ca 62,1% din telespectatori au votat-o sa ramana in competitie, asa cum si-a dorit.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 16 aprilie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Tatiana a marturisit ca cel mai mult s-a atasat de cuplul Adriana-Valentin.

Concurentii s-au duelat in diverse probe pentru castigarea unei excursii la mare, de 1 si 2 mai.

In urma mai multor probe, Lavina si Eduard au castigat excursia la mare.

Adriana a avut parte de o reintalnire emotionanta cu mama ei, sora ei si o nepotica. Doamna Maria, mama Adrianei: “Toti au iubit-o pe Adriana pentru ca a fost cea mai mica. Nu a fost niciodata atat de slaba.”

In urma unei scrisori venite la redactie, Adriana a ajuns la o concluzie. Ea crede ca fosta iubita a domnului lector, cu care concurenta a avut o relatie amoroasa, incearca sa se razbune pe ea.

Cu nici macar o saptamana in urma au abandonat competitia, iar acum Alexandra si Florin au dorit sa revina. Florin: ”Eu si Alexandra ne dorim sa ne intoarcem in competitie din postura de cuplu!”

Timp de o saptamana cei doi vor fi votati daca vor reintra sau nu ca si concurenti cu drepturi depline.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *