Video Online – Finala Mpfm 5 din 16 iulie 2016

finala mpfm 5 din 16 iulie 2016Sustinerea publicului este mai importanta ca oricand. Destinul competitorilor se afla in mainile celor de acasa! Unul dintre concurenti a parasit competitia. Urmariti video online finala saptamanala mpfm 5 din 16 iulie 2016, prima parte de la ora 14:00 si partea a doua de la 17:00. Concurentii s-au luptat in diverse probe pentru castigarea unei iesiri in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Castigatorii de data aceasta au fost concurentii ramasi in casa saptamana trecuta.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 16 iulie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: In ultima perioada Mihaela si Constantin au trecut prin mici tensiuni in cuplu. Mihaela: “Eu ii spuneam ceva intr-un mod placut, iar pe Constantin il deranja si spunea ca nu ii place tonul pe care il am. In loc sa amelioreze situatia, mai rau o agraveaza! Nu vreau ca persoana ce-mi sta alaturi sa fie mai slaba ca mine!”

Mihaela si Constantin au fost vizitati de parintii lor.

Desi Mihaela a dat lupte grele cu Emilia si Lavinia, acum cele trei sunt aliate! Cu Lavinia, Mihaela s-a duelat inca din primele luni de competitie.

S-a aliat Mihaela si Constantin cu vechi dusmani pentru a cuceri tronul competitiei?

Astazi s-a dat startul nominalizarilor directe. Saptamana aceasta au fost doar cate 2 protejati la fiecare categorie. La fete: 1. Adriana, 2. Lavinia, iar la baieti: 1. Valentin, 2. Eduard.

Concurentii au nominalizat cate un concurent, mai putin din cei protejati. Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu, deoarece a acumulat cele mai multe nominalizari din partea concurentilor, in numar de 5.

Eliminarea Lilianei a cazut ca un traznet pentru Adriana si Vladut, care au suferit cel mai mult la aflarea vestii ca prietena lor va parasi atat de repede competitia matrimoniala.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *