Video Online – Finala Mpfm 5 din 17 octombrie 2015

video online finala saptamanala mpfm 5 din 17 octombrie 2015Mirajul exotic al Golfului Persic aprinde imaginatia concurentilor MPFM5! Lacrimi amare, tipete de frustrare si rasturnari uluitoare de situatie marcheaza fiecare pas din cursa spre Dubai! Doua ostiri isi disputa o vacanta de vis! Trandafirul Rosu vs Piramida Albastra: cine va castiga etapa a treia? Afla astazi la o noua finala saptamanala, de la ora 14:00 si 17:00! Mirajul exotic al Golfului Persic a aprins imaginatia concurentilor MPFM5! Lacrimi amare, tipete de frustrare si rasturnari uluitoare de situatie au marcat fiecare pas din cursa spre Dubai! Doua echipe (Trandafirul Rosu vs Piramida Albastra) si-au disputat prin noi probe o vacanta de vis!

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 17 octombrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Mihaela a castigat imunitatea si a avut de ales sa elimine pe cineva, dintre Alexandru si Adriana. Din pacate, Adriana a fost cea eliminata din cursa spre Dubai.

Valentin a fost incoltit de restul concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”, care cred despre el ca este o persoana falsa.

Liliana este de parere ca Valentin joaca un rol in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Ea a mai afirmat ca: ”Valentin incearca sa o cucereasca pe Adriana cu aceleasi metode folosite si cu mine!”

Liliana a vorbit cu fetele din competitie despre fostul ei iubit. ”Intre mine si fostul iubit este o dragoste interzisa!”, a afirmat concurenta.

Bunica lui Emanuel este suparata din cauza declaratiilor fara perdea facute de nepotului ei. Bunica acestuia a vrut sa-si spuna parerea despre cele intamplate cu nepotul ei in competitie.

Emanuel a povestit baietilor ca a fost maltratat de propriul tata! Bunica acestuia a povestit clipele de groaza prin care a trecut nepotul ei. Bunica lui Emanuel: ”Daca nu eram eu, era mort!”

Doamna Virginica: “Emanuel sta mereu retras, de parca mereu se teme de ceva!”

Mai multi concurenti din cuplu au fost surprinsi in ipostaze fierbinti. Stefan: ”Mai maxim decat in seara asta, nu cred ca se poate!”

Controversatele gesturi au fost urmate a doua zi de discutii aprinse.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *