Video Online – Finala Mpfm 5 din 18 iunie 2016

video online finala mpfm 5 din 18 iunie 2016Cursa catre masina continua cu noi probe! Cine va spune adio visului de a castiga masina sezonului 5 MPFM? Care este clasamentul voturilor acumulate pana acum? Cine sunt mirii saptamanii? Urmariti video online finala MPFM5 de astazi, 18.06.2016, de la ora 14:00 si 17:00. O noua proba in cursa pentru masina! Cine scutura mai bine din posterior, castiga! Proba eliminatorie pentru castigarea masinii nu este deloc una simpla pentru concurentii “Mireasa pentru fiul meu”.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 iunie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Liliana si Denisa au jucat cel mai bine si au castigat si proba imunitatii. Concurentii cei mai slabi au fost Nicolae si Mihaela. Liliana si Denisa l-au eliminat pe Nicolae din cursa spre masina.

Ionut si Loredana, cel mai tanar cuplu de la Mireasa pentru fiul meu, dar si cel mai pasional!

Loredana si Ionut au fost surprinsi in ipostaze incendiare, in dormitor. Dorintele lor ascunse au fost chiar dezbatute fara sa mai tina cont de camerele de supraveghere.

Regula 25 a fost serios amenintata: Loredana si Ionut au dus pasiunea la extrem. Ionut i-a propus Loredanei sa-i faca un sex oral.

Cei 4 concurenti nominalizati data trecuta, au ocupat urmatoarele locuri in clasamentul general: Loredana a fost pe locul al III-lea, Lavinia a fost pe locul al II-lea, Nicolae a fost pe locul al II-lea, iar Ionut a intrat in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *