Video Online – Finala Mpfm 5 din 19 decembrie 2015

video online finala saptamanala din 19 decembrie 2015Pregătiţi-vă pentru momente magice! Un război intens va ajunge la final: care va fi deznodământul cursei spre Dubai? Dar asta nu e tot: oaspeţi surpriză vor da peste cap toate calculele concurenţilor? Despre ce este vorba? Aflaţi de la ora 14:00 si 17:00 la o Finală Săptămânală cum rar s-a mai văzut! Concurentii ramasi in cursa spre Dubai au participat astazi la ultima proba. Emilia a castigat aceasta proba si a ales sa mearga in Dubai impreuna cu Nicolae. In Dubai vor merge doar 4 persoane. Marti se vor lupta pentru a castiga aceasta ultima proba Tudor si Aurel. Daca proba va fi castigata de Tudor aceasta o va putea lua in excursie, pe langa Florentina, si pe mama lui, doamna Luiza.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 19 decembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Daca in schimb proba va fi castigata de Aurel, el va merge in Dubai doar cu iubita lui, Valentina.

Concurentii au facut nominalizari.

Tudor si Aurel s-au luptat pentru castigarea ultimei probe in cursa spre Dubai, dar fara succes. Cei doi concurenti vor continua incercarile marti.

La finala saptamanii trecute, doamna Mioara, bunica lui Aurel, a parasit competitia! Pentru a nu pierde beneficiile materiale acumulate pana acum de catre doamna Mioara, Aurel a mai primit sansa de a o inlocui pe bunica lui cu mama sau o matusa. Din pacate, doamna Mimi, mama lui Aurel nu a putut veni in competitie, insa Mirela, sora concurentului, a venit pentru a-i incuraja pe el si pe Valentina. Mirela va petrece o noapte in casa Mireasa pentru fiul meu.

In clasamentul concurentilor protejati au fost, la baieti: Aurel, Eduard, Nicolae si Valentin, iar la fete: Adriana, Emilia, Lavinia, Liliana si Valentina.

Deoarece Alexandru a incalcat regula de la nominalizari si a vorbit despre nominalizarea lui, el a intrat automat in cursa spre eliminare, impreuna cu Mihaela, care a primit multe nominalizari si care nu s-a aflat printre fetele protejate. Alexandru si Mihaela sunt in cursa spre eliminare pana joi, 24 decembrie, timp in care pot fi votati.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *