Video Online – Finala Mpfm 5 din 19 septembrie 2015

finala mpfm 5 din 19 septembrie 2015Urmeaza dezvaluiri uluitoare! Vesti demult asteptate sosesc! Declaratii fierbinti ies la iveala! Saruturi pasionale sunt descoperite! Se fac primii pasi pe drumul iubirii? Aflaţi astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Cassandra s-a temut ca ar putea fi insarcinata. Cu ochii in lacrimi, tanara a vorbit despre mama ei, despre care a spus ca a dezamagit-o. Doamna Liliana, mama Cassandrei, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre cele intamplate cu fiica ei. Mama Cassandrei si-a manifestat dezamagirea fata de comportamentul fiicei ei. ”Din cauza copilului meu imi este rusine sa mai dau ochii cu cei din jur!”, a afirmat cu mahnire in glas aceasta. De asemenea, mama Cassandrei a mai spus ca il place pe Robert pentru fiica ei.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 19 septembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Robert a afirmat ca intre el si Cassandra este dragoste la prima vedere si ca nu este gelos pe Tudor, dupa ce iubita lui i-a dansat acestuia provocator.

Emanuel si Valentin au vizitat Casa Fetelor, ambii intrand in vorba cu mai multe fete. Daca dupa aceste discutii urmeaza sa se formeze noi cupluri, ramane de vazut.

Emanuel a afirmat ca o place pe Mihaela, catalogand-o ca fiind cea mai frumoasa fata din competitie. Emanuel: ”Mihaela este cea mai frumoasa fata din competitie!”

Nicolae a intrat în Casa Fetelor, iar dupa mai multe discutii cu diferite fete s-a oprit asupra Adrianei.

Intrarea lui Cosmin in Casa Fetelor a nascut dispute intre concurente. Mai multe fete (Loredana, Crina, Lavinia) au incercat sa intre in gratiile acestuia. Desi pareau ca s-au placut reciproc, Cosmin nu si-a mai dorit sa o cunoasca pe Loredana, dupa ce aceasta s-a aratat interesata si de Eduard. Cosmin a decis sa incerce sa o cunoasca mai bine pe Crina.

Rezultatul testului de sarcina al Cassandrei a fost negativ. Dupa ce a aflat ca nu este gravida, concurenta a rasuflat usurata, dupa mai multe zile de stres si griji! Cu toate acestea, Cassandra va trebui sa repete testul dupa 10 zile, daca intre timp nu-i va veni menstruatia.

Concurentii au facut din nou nominalizari. Fetele au votat fete, iar baietii baieti. Concurentii protejati de public nu au putut fi nominalizati. Acestia au fost in ordine alfabetica, la fete: Adriana, Cristina, Lavinia, Liliana si Natasa, iar la baieti: Aurel impreuna cu doamna Mioara, Emanuel, Stefan si doamna Maria, Tudor cu doamna Luiza si Valentin.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele: Adriana – Ana-Maria, Cristina – Ella, Natasa – Valentina, Oana – Loredana, Ana-Maria – Emilia, Mihaela – Florentina, Liliana – Loredana, Cassandra – Emilia, Emilia – Cassandra, Florentina – Mihaela, Valentina – Loredana, Crina – Cassandra, Ella – Loredana, Loredana – Florentina, Lavinia – Mihaela, doamna Maria – Florentina, doamna Mioara – Florentina, doamna Virginica – Cassandra si doamna Luiza – Valentina.

Florentina si Loredana au primit cele mai multe nominalizari (in numar de 4), fiind la egalitate. Fetele protejate au fost nevoite sa salveze pe una dintre cele 2 concurente nominalizate. Ele au ales sa o salveze de la eliminare pe Florentina, motivand faptul ca Loredana ar avea mai multi sustinatori.

Nominalizarile baietilor au fost urmatoarele: Tudor – Robert, Ciprian – Alexandru, Aurel – Robert, Stefan – Robert, Eduard – Marius, Mihai – Robert, Cosmin – Marius, Valentin – Marius, Robert – Marius, Constantin – Marius, Alin – Marius, Nicolae – Alin, Marius – Robert, Alexandru – Robert, Emanuel – Robert.

Marius a primit cele mai multe nominalizari si a intrat in cursa de eliminare impreuna cu Loredana. Cei doi vor putea fi votati timp de o saptamana pe site-ul de vot www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, daca sa plece sau sa ramana.

In timp ce Loredana si-a exprimat dorinta de a continua competitia, Marius a spus ca isi doreste sa plece, pe motiv ca ar avea mai multe de castigat in afara decat in casa Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *