Video Online – Finala Mpfm 5 din 2 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm5 din 2 aprilie 2016Ce s-a intamplat cu doamna Virginica si Ciprian? Ce au decis telespectatorii in privinta lor? Cine va intra in cursa de eliminare: Florin sau Alexandra? Urmariti video online Finala Saptamanala MPFM 5 de astazi, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua parte de la 17:00. Fetele si baietii au primit noi frigidere! La ziua de nastere a Lilianei, concurentii au primit o cutie de pizza, pe care au decis sa i-o trimita lui Marius, care era pedepsit in casa baietilor. Ciprian a fost acuzat ca ar fi intrecut masura cu felele la petrecerea Lilianei. Marius: “Ciprian ar face mai multe dar se teme de mama lui.”

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 2 aprilie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: In urma voturilor, Ciprian si doamna Virginica au parasit casa Mireasa pentru fiul meu. Dorinta celor doi a fost indeplinita de catre telespectatori, care in proportie de 89,9% au votat ca cei doi sa plece acasa.

In urma voturilor telespectatorilor, Alexandra a fost salvata de 65,7% din cei care au votat, iar Florin a intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Domnul Cristi, sotul doamnei Luiza si tatal lui Ciprian, i-a sfatuit pe cei doi sa-si ceara eliminarea daca nu-si mai doresc sa ramana in competitie.

Votul strategic a revenit in forta.

Concurentii au incercat sa readuca bucuria pe chipurile celor care si-au pierdut speranta. Unii dintre ei au mers la oamenii nevoiasi pentru a le imparti mancare.

Tudor si doamna Luiza, Vladut si Tatiana sunt concurentii care au fost votati strategic. Doi dintre ei vor fi salvati de la eliminare, iar unul va intra in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *