Video Online – Finala Mpfm 5 din 2 iulie 2016

finala mpfm 5 din 2 iulie 2016Un concurent a intrat in cursa spre eliminare. Parintii lui Constantin au oferit un interviu in care si-au spus parerea despre banii pe care fiul lor ii poate castiga daca ajunge pana in marea finala a sezonului 5. Urmariti video online finala saptamanala de astazi, 2.07.2016, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua parte de la 17:00. Dupa plecarea Loredanei, concurentii eliminati din cursa pentru masina au mai primit o sansa. Ei au participat la niste probe in vederea reintrarii in cursa pentru castigarea masinii puse in joc. Prima proba a fost castigata de Nicolae, iar cea de-a doua de Vladut, astfel proba finala s-a dat intre cei doi. Cel care a castigat si a reintrat in cursa pentru masina a fost Vladut.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 2 iulie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Parintii lui Constantin nu cred ca fiul lor va reusi sa ajunga pana in Marea Finala si astfel sa intre in posesia premiului de 158.828 lei castigat in urma cu cateva zile, prin votul unanim al concurentilor.

Mama lui Constantin: “Nu am castigat in viata noastra si nu ne-a dat nimeni un leu, dar atatia bani! Imi este frica sa nu fie vreo manevra, sa il dea afara sa scape de el. Intotdeauna ne-a ajutat si a fost alaturi de noi.”

Tatal Mihaelei insa crede ca iubitul fiicei sale nu va fi propus spre eliminare.

Planuri si strategii se fac si se desfac pe masura ce Marea Finala se apropie! Noi strategii competitionale au iesit la iveala!

Matusa Lilianei catre Emilia: “Ai format un cuplu cu Nicolae din disperare!”

Duelul dintre Liliana si Emilia a depasit granitele competitiei!

Matusa Lilianei: “Emilia s-a atarnat de Nicolae pentru a ramane in competitie!”

Clasamentul a stat in felul urmator:

La baieti:
Valentin
Nicolae

La fete:
Adriana
Emilia
Lavinia

Tatiana a intrat in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *