Video Online – Finala Mpfm 5 din 20 august 2016

video online finala saptamanala mpfm 5 din 20 august 2016Saptamana pe cale sa se incheie a debudat cu vizita lui Catalin. O solutie eleganta a fost aleasa. Cum s-a rezolvat conflictul dintre Paula Chirila si Mihaela? Baietii si-au ales uniformele de ginere. Urmariti video online finala saptamanala de astazi, 20 august 2016, prima parte de la 14:00 si cea de a doua parte de la 17:00. Baietilor li s-a pregatit o petrecere secreta a burlacilor. Dupa o saptamana de la iesirea din competitie, Catalin a revenit in platoul emisiunii pentru a-i revedea pe concurentii ramasi in casa Mireasa pentru fiul meu. Vladut a primit vizita Lilianei. Cei doi au luat cina impreuna.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 20 august 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au luptat in noi probe pentru o iesire in afara casei. Doua cupluri au castigat o experienta inedita. Adriana si Valentin, dar si Mihaela si Constantin au castigat un tur intr-un Escape Room.

A mai ramas o saptamana pana isi vor uni destinele pe viata, iar emotiile sunt departe de a fi alungate. In prag de nunta, cei sase logodnici au semnat actele premergatoare ceremoniei! Pentru unii dintre ei a fost dragoste la prima vedere, pentru altii, timpul s-a scurs mai greu pana au decis sa mearga impreuna pe acelasi drum. Priviti in reluare cum au inceput povestile de dragoste dintre Lavinia si Eduard, Adriana si Valentin, Mihaela si Constantin!

Cu o saptamana inainte de Marea Finala, tensiunile dintre cuplurile rivale au atins cote explozive. Cuplurile Adriana – Valentin si Lavinia – Eduard a continuat sa se confrunte in cautarea adevarului, iar unii concurenti au parut sa-si piarda controlul. Adriana a declarat cu zâmbetul pe buze: “Competitia trebuie sa se incheie cu un conflict intre mine si Lavinia, pentru ca tot cu un conflict intre mine si ea a inceput.”

Adriana, despre rivala sa din competitie: “Laviniei ii place sa se impuna in fata celorlalti!”

Visul lui Vladut a fost spulberat cu doar o saptamana inainte de Marea Finala! Singurul concurent protejat a fost Valentin. In urma nominalizarilor colegilor lui de competitie, el a fost eliminat, dar nu fara a lasa o urma de regret printre cei care l-au numit sa plece. Vladut iesit din casa Mireasa pentru fiul meu plangand si in aplauzele celorlalti concurenti.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *