Video Online – Finala Mpfm 5 din 20 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 4 din 20 februarie 2016Care sunt noile concurente ale sezonului 5 MPFM? Tinere, dornice de aventura ori dornice sa-si gaseasca jumatatea in casa MPFM 5, frumoasele concurente vor pasi cu emotie in platoul emisiunii. Baietii singuri sunt mai nerabdatori ca niciodata. Cum vor arata, pentru cine intra si ce noutati aduc, vom afla in exclusivitate in Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de azi, incepand cu ora 12:00 si 14:00. Florin a pasit in competitia ”Mireasa pentru fiul meu” purtand in suflet memoria copilariei petrecute la Centrul de Plasament Perisorul. Voci din trecut au dezvaluit clipe tulburatoare din trecutul dramatic al concurentului. Florin si Marius au fost suprinsi in ipostaze in care pareau foarte apropiati unul de altul.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 20 februarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: Sambata au intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu 4 noi concurente: Tatiana, Maria, Alexandra si Nicoleta.

Nici nu a intrat bine in casa, iar Maria a intrat deja in cursa de eliminare. Fetele vechi au fost deranjate de faptul ca le-a numit rele, de aceea au nominalizat-o. Timp de o saptamana, Maria va sta la mana publicului, care va decide daca ea va ramane sau va pleca acasa.

Ella si-a dorit sa ramana in competitia ”Mireasa pentru fiul meu” si sa redevina concurenta cu drepturi depline, insa baietii s-au opus. Marius legat de Ella: “Facusem planuri sa mearga cu mine la hotel!”

Daca Marius a fost votat de catre public sa ramana in competitie, Ella a fost votata sa plece. Nici macar concurentii nu au dorit sa-i acorde Ellei sansa de a mai ramane in concurs, refuzand sa dea 5000 lei pentru salvarea ei.

Momente video din emisiune:

Dezvăluiri emoționante din trecutul dramatic al lui Florin

Maria intră în cursa spre eliminare!

Ella părăsește competiția ”Mireasă pentru fiul meu”!

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *