Video Online – Finala Mpfm 5 din 21 mai 2016

video online finala mpfm 5 din 21 mai 2016Cursa pentru masina este gata sa inceapa. Ce batalii vor da concurentii? Trecutul zbuciumat al lui Ionut revine! De ce il acuza fosta partenera? Aflati astazi, la o noua Finala Saptamanala, incepand cu ora 14:00 si 17:00. Concurentii au participat la probele pentru castigarea masinii. Prima proba a fost castigata de echipa “Strumfii” a carei lider este Nicolae. Echipa “Petalentinilor” au fost cei care au dat proba de imunitate, castigata de Constantin.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 21 mai 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Tatiana a fost prima concurenta care a fost eliminata din cursa spre masina.

Povestea misterioasa a celor doua sustinatoare a fost dezvaluita in direct. Doamna Emilia – sustinatoarea generoasa: “Ii indragim pe Natasa si pe Catalin in egala masura!”

Catalin ezita sa accepte cadoul generos al celor doua sustinatoare! Catalin: “Pot sa le vizitez pe cele doua doamne, dar nu pot accepta cadoul lor”

Natasa: “Ma tem ca le-as putea dezamagi pe cele doua doamne!”

Trecutul lui Ionut a fost readus in prim-plan.

Mama lui Ionut: “De cand fiul meu a intrat in concurs, fosta lui iubita m-a sunat in fiecare zi! Este o fata foarte geloasa!”

Tatiana a fost salvata de la eliminare.

Protejatii clasamentului general au fost urmatorii: 1. Mirele Saptamanii – Valentin, 2. Eduard, iar la fete: 1. Mireasa Saptamanii – Adriana, 2. Emilia, 3. Mihaela.

Denisa a fost clasata pe ultimul loc si a intrat in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *