Video Online – Finala Mpfm 5 din 21 noiembrie 2015

Video online Finala mireasa pentru fiul meu 5 din 21 noiembrie 2015O săptămână încărcată de tensiuni anunţă o Finală Săptămânală explozivă! Disputele ce au alungat ultima fărâmă de linişte continuă: se vor trage concluzii cutremurătoare! Cursa spre Dubai continuă, iar rivaliăţile dintre cele două echipe sunt mai aprige ca niciodată! O întrebare stăruie pe buzele tuturor: care va fi soarta Cristinei? Dumneavoastră decideţi prin vot pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro. Dar nu uitaţi nici de favoriţii voştri! Descoperiti mai multe astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Echipa Trandafirul rosu a castigat ambele probe de astazi pentru cursa spre Dubai. Nicolae a castigat proba imunitatii. Echipa Piramida Albastra a mai pierdut un concurent. Alexandru a fost eliminat din cursa spre Dubai.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 21 noiembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Valentin si mama lui au fost criticati dur pentru declaratiile si actiunile lor! Dupa ce mama lui Valentin l-a criticat pe Eduard, mai multi concurenti au avut reactii diverse.

Cristina, concurenta din cursa spre eliminare, si-a luat ramas buni de la ceilalti concurenti, apoi a asteptat in camera de confesiuni verdictul publicului.

Concurentii protejati de saptamana aceasta au fost la fete: Adriana, Emilia, Lavinia, Liliana si Valentina, iar la baieti: Eduard, Emanuel, Tudor si Valentin. Chiar daca cei publicul a votat ca Cristina sa plece, concurentii protejati, mai putin Emanuel, au renuntat la o suma de bani pentru a o salva pe Cristina de la eliminare.

A inceput razboiul intre Loredana si Emilia! Cine are cele mai puternice arme si cea mai buna strategie?

Vizita unei fete indragostite i-au pus pe jar pe baietii care au iubite in competitie! Din fericire totul a fost doar o gluma, pentru ca Aurel a dorit sa o ceara in casatorie pe Valentina, cu ocazia implinirii a doua luni de relatie. Surpriza nu a fost una tocmai reusita, caci doamna Mioara a lesinat, avand nevoie de ingrijiri medicale de la SMURD.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *