Video Online – Finala Mpfm 5 din 23 aprilie 2016

video online finala saptamanala mpfm 5 din 23 aprilie 2016Ce strategii duc la noi prietenii? Ce se va intampla cu Florin si Alexandra MPFM 5? Cum voteaza ceilalti concurenti in privinta celor doi care vor sa redevina cu drepturi depline? Urmariti Finala Saptamanala de astazi, 23.04.2015, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua parte de la 17:00! Probele pentru excursia la mare au continuat si astazi. Daca saptamana trecuta Eduard si Lavinia au castigat un bilet, de aceasta data Tatiana si Liliana au fost norocoasele care vor merge pe 1 si 2 mai pe litoralul romanesc.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 23 aprilie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: S-au facut din nou nominalizari. Concurentii care au intrat in cursa de eliminare au fost Vladut si Denisa.

La prima vedere, Adriana si Valentin MPFM 5 prezinta imaginea unui cuplu unit, insa ce se ascunde in spatele aparentelor?

Valentin catre Adriana: „Pentru tine conteaza extrem de mult imaginea ta si posturile in care te afli! De la un timp nu ne mai indreptam in directia potrivita!”

Din cauza faptului ca nu s-au pus de acord pe cine sa trimita in Dubai in locul lui Tudor si al doamnei Luiza, concurentilor li s-a luat dreptul de a mai primi inca 2 bilete, astfel in Dubai va merge doar Emilia si Nicolae.

Natasa: „Ma voi opune revenirii lui Florin si a Alexandrei in casa!”

Alexandra si Florin au fost votati sa ramana in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *