Video Online – Finala Mpfm 5 din 23 ianuarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 23 ianuarie 2016 Care este situatia clasamentului voturilor telespectatorilor? Cine vor fi mirii acestei saptamani? Cine se afla in pericol de a parasi competitia? Descoperi astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00. Cristi, sotul doamnei Luiza, a venit in platoul emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” si a surprins pe toata lumea. Acesta isi va petrece o noapte alaturi de sotia si fiul sau. Reintalnirea emotionanta dintre doamna Luiza si sotul ei a fost presarata de lacrimi de bucurie.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 23 ianuarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: De ceva vreme, veselia a fugit din sufletul Florentinei. Nici macar cina avuta cu Tudor la munte nu a reusit sa alunge tristetea de pe chipul ei. Florentina isi doreste sa plece din competitie. Concurenta a intrat din oficiul in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Doamna Mioara, bunica lui Aurel, a venit in emisiunea pentru a-i sustine pe Valentina si nepotul ei. Doamna Mioara va ramane in casa Mireasa pentru fiul meu pana luni.

In cautarea cheii de la camera speciala, concurentii au ravasit totul prin casa. Intr-un final, Liliana a descoperit-o si a ales-o pe Oana, cu care va petrece o saptamana in camera speciala.

Concurentii au facut nominalizari secrete si anonime. Ciprian a fost cel mai nominalizat concurent, dar in premiera a fost protejat de catre cei de acasa.

Natasa a intrat in cursa de eliminare alaturi de Florentina. Concurenta isi doreste sa ramana in continuare in competitie.

Clasamentul fetelor protejate a fost: 1. Adriana, 2. Liliana, 3. Lavinia, 4.Valentina.

Clasamentul baietilor protejati a fost: 1.Valentin, 2. Ciprian, 3. Eduard.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *