Video Online – Finala Mpfm 5 din 23 iulie 2016

video online finala mpfm 5 din 23 iulie 2016Lupte grele se vor da pe campul de bataie al competitiei. Cutitele nominalizarilor vor lovi din nou. Rivalele si-au dat cartile pe fata! Urmariti video online Finala Saptamanala MPFM 5 de astazi, 23 iulie 2016, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua parte de la 17:00. Concurentii s-au luptat din nou pentru o iesire la piscina, la Divertiland. Echipa castigatoare a fost cea formata din Valentin, Adriana, Vladut, Mihaela, Constantin si Denisa. Iesirea va avea loc luni, 25 iulie 2016, dupa ora 16.30.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 23 iulie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: 44 de concurenti au trecut pragul competitiei, insa doar 11 dintre ei se mai afla in casa! Marea finala se apropie, iar tensiunea isi pune amprenta pe concurenti.

Acuzatii dure și replici acide au adancit prapastia dintre Denisa si Lavinia! Emilia a intervenit in razboiul dintre Denisa si Lavinia! Emilia a afirmat: „Denisa mi-a dat de inteles ca eu si Nicolae sa il votam pe Vladut, dar stia ca noi pe el o sa il nominalizam!”

Concurentii au incearcat sa ghiceasca cine va fi urmatorul eliminat! Catalin: „Indiferent de cine va pleca mie nu imi pare bine!”

Concurentii protejati au fost: 1. Valentin, 2. Eduard si 1. Adriana, 2. Lavinia.

Denisa a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *