Video Online – Finala Mpfm 5 din 23 iulie 2016

video online finala mpfm 5 din 23 iulie 2016Lupte grele se vor da pe campul de bataie al competitiei. Cutitele nominalizarilor vor lovi din nou. Rivalele si-au dat cartile pe fata! Urmariti video online Finala Saptamanala MPFM 5 de astazi, 23 iulie 2016, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua parte de la 17:00. Concurentii s-au luptat din nou pentru o iesire la piscina, la Divertiland. Echipa castigatoare a fost cea formata din Valentin, Adriana, Vladut, Mihaela, Constantin si Denisa. Iesirea va avea loc luni, 25 iulie 2016, dupa ora 16.30.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 23 iulie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: 44 de concurenti au trecut pragul competitiei, insa doar 11 dintre ei se mai afla in casa! Marea finala se apropie, iar tensiunea isi pune amprenta pe concurenti.

Acuzatii dure și replici acide au adancit prapastia dintre Denisa si Lavinia! Emilia a intervenit in razboiul dintre Denisa si Lavinia! Emilia a afirmat: „Denisa mi-a dat de inteles ca eu si Nicolae sa il votam pe Vladut, dar stia ca noi pe el o sa il nominalizam!”

Concurentii au incearcat sa ghiceasca cine va fi urmatorul eliminat! Catalin: „Indiferent de cine va pleca mie nu imi pare bine!”

Concurentii protejati au fost: 1. Valentin, 2. Eduard si 1. Adriana, 2. Lavinia.

Denisa a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 5 din 23 iulie 2016

 1. ana

  Buna seara tuturor.
  Noah, fetelor, am venit de la tara sa vad part.2 si ce vazui ? ca pleca ambramburita asta nasoasa si obrazinica si mi-am facut cruce. Poate ca acuma voi urmai mai des emis.
  Ioana, pai ce sa mai cirectezx=z di 4 ala ? eu credeam ca l-am corectat si inca cu ceva 10 daca nu mai mult cat am dalvat pag. asta sa nu ramana goala. Poi, ce faci cu mine Ioana, ce faci cu poeziile mele si cu cantecele mele ? N-au nici o valoare ? 🙂 Ma superi tu pe mine ?
  Oricum anul s-a incheiat demilt si daca nu m-ai promovat nu mai vin aici. 🙂 🙂
  Iti mai cant odata Tatiana daca ti-a placut si plec sa ma culc,
  https://www.youtube.com/watch?v=GwE4JlJO-a8

  Si plouă ca o mie de lentile
  pe toate-aceste așezări umile
  ce strălucesc, de ploaie încărcate,
  cu totul altfel ca-n realitate.

  Ce fel de carnaval oferă plânsul,
  ce bal mascat cu dioptrii într-însul,
  și nici un fel de amănunt nu scapă
  de arta picăturilor de apă.”

  Adrian Păunescu
  O mie de pupici ptr. toate fetele.>>>

  Reply
  1. Meggie.

   Ana, Ioana doar ne stimuleaza pt. a fi in casuta. Da, a venit si randul Denisei sa plece. Impacata oarecum cu situatia si cu gandul ca mai sunt doua luni de vara, a plecat frumos la fel cum a intrat. A fost amuzanta, galagioasa, obraznica, uneori directa, uneori prea sloboda la gura. N-am prea urmarit-o eu, dar mi-a ramas in minte in mod negativ comportamentul ei fata de Tatiana inainte cu o saptamana ca aceasta sa plece. Urat a procedat pt. o fata, prietena asa cum a numit-o de cateva ori. Mi-a mai ramas in minte cuvantul; mortaciune adresat lui Catalin. Este inadmisibil asa ceva pt. care va plati candva.
   https://www.facebook.com/OclipaOriginal/videos/vb.348533171915221/856691224432744/?type=2&theater
   Imbratisez pe fiecare in parte.

   Reply
  2. ioana79

   ANA,dupa ce ca lipsesti o mie de zile,tot tu ma certi pt ca eu te cert….pune semnul intrebarii,inca nu mi am reparat mana.
   Cate zile m ai lasat fara muzica si poezie,….ia SPUNE MI tu mie ,Ana Rodiana……uite cum se scoate MEG,vine cu o rugaciune si a scapat.. Lasa ,inteleg,e vara,un munte,o mare,ce atata mireseala…..
   Bai,ej nebun…..s a pupat Ctin cu Valica……..daca o vad si pe Adriana dansand sau pupandu se cu Lavinia ,Catalin …………….pe Nicolae in greva foamei,pe Lavinia declarand ca dupa 27august se ….calugareste inca o luna,….pe Emilia recitand poezii lui Nicolusa,pe Ctin intrecandu l pe Movi la ….logoree,pe Mhaela reluand ….complimentele catre Lavi ….pe Catalin curtand o pe ….Emilia…pe EDYY fierband porumbi pt Adriana….ar mai fi,dar tb sa plec la munca…..sa ne vedem cu bine.

   Reply
   1. ioana79

    …..si pe Alifantis in Marea finala cantand pt fiica sa Lavinia …ia ti mireasa ziua buna…..uitai.

    Reply
 2. marianab

  Numai ” tigania moldoveneasca” nu vazusem pana acum la MPMF ! Pacat de Nicolae ca este un baiat bun , si merita altceva. Ce sa faca cu una ca Emilia care are samanta se scandal la tot pasul. Sa se duca acasa ca o asteapta d-na Svetlana cu placinte !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *