Video Online – Finala Mpfm 5 din 24 octombrie 2015

video online finala mpfm 5 din 24 octombrie 2015O noua Finala Saptamanala cu noi clipe de maxima tensiune! Cursa spre Dubai continua mai apriga ca niciodata: rivalitatile dintre echipe ating cote alarmante! Confruntarile dintre concurenti devin din ce in ce mai aprige, iar declaratiile miros a razboi total si fara mila! Pana unde se va ajunge? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Cursa spre Dubai a continuat mai apriga ca niciodata, rivalitatile dintre echipe atingand cote alarmante! Confruntarile dintre concurenti au devenit din ce in ce mai aprige, iar declaratiile au avut miros de razboi total si fara mila!

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 24 octombrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: La proba finala s-au luptat Eduard din echipa Trandafirul Rosu si Aurel din echipa Piramida Albastra. Castigatorul a fost Eduard, ajutand astfel echipa Trandafirul Rosu sa iasa invingatoare cu 10 puncte.

Proba imunitatii s-a dat intre membrii echipei Piramida Albastra, iar castigatoarea a fost Mihaela. Ea a decis sa o elimine din cursa spre Dubai pe Ana-Maria.

Valentin a marturisit ca suferintele iubirii l-au impins spre pacatul jocurilor de noroc. Concurentul si-a reintalnit sora pentru prima data de la intrarea in competitie.

Marturisirile lui Valentin au fost privite cu suspiciune de ceilalti concurenti.

Aurel este de parere ca Valentin nu este asa cum vrea sa para si il considera smecheras si vagabond. Valentina si Aurel nu cred in cainta lui Valentin in privinta jocurilor de noroc.

Mihai este convins ca Valentin nu a jucat doar o data la poker, ci isi facuse din asta un obicei.

Cristina, sora lui Valentin: “Daca fratele meu este un smecheras, Aurel este un taran!”

Aurel: “Valentin mi-a marturisit ca a pierdut 20.000 euro la jocurile de noroc!”

Cristina, sora lui Valentin: “O sustinatoare mi-a spus ca Stefan a rugat-o insistent sa il sprijine in competitie!”

Concurentii au facut nominalizari. Cei propusi au fost: Oana, Stefan, Valentin, Natasa si Ciprian cu o nominalizare, Mihaela cu 2 nominalizari, Alexandru cu 4 nominalizari si Lavinia si Emanuel la egalitate cu 7 nominalizari.

Concurentii in pericol de eliminare au fost doar Emanuel si Lavinia.

Clasamentul general a aratat urmatorii concurenti protejati, astfel la baieti a aratat in felul urmator: locul 4 – Eduard, locul 3 – Aurel, locul 2 – Emanuel si locul 1 – Valentin, in timp ce la fete a fost urmatorul clasament: locul 5 – Florentina, locul 4 – Lavinia, locul 3 – Valentina, locul 2 – Adriana si locul 1 – Liliana.

Emanuel si Lavinia au fost protejati de public si au scapat astfel de eliminare.

Cuplurile declarate indragostite au primi sansa de a merge in club, dar totul cu acordul celorlalti concurenti din casa. Din pacate concurentii ramasi in casa au refuzat sa doneze o suma de bani pentru ca indragostitii sa mearga in club.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *