Video Online – Finala Mpfm 5 din 24 septembrie 2016

video online finala mpfm 6 din 24 septembrie 2016Nominalizarile fac ravagii! Concurentii MPFM 6 au participat la jocuri! Cine au fost fericitii castigatori? Urmariti finala mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 24 septembrie 2016, prima parte de la ora 14:00 si partea a doua de la 17:00. Un cutremur cu o intensitate de 5,3 grade pe scara Richter a zguduit competitia. Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2.11, in regiunea Vrancea, fiind resimtit in cea mai mare parte a tarii, in Bucuresti si in casa “Mireasa pentru fiul meu”.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 24 septembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Cuplurile de la Mireasa pentru fiul meu au vizitat Targul “Ghidul Miresei” de la Romexpo. Concurentii au dat lupte grele pentru un premiu inedit. Castigatorii au fost la fete: Edith si la baieti: Bebe. Premiul pus in joc a fost o cina romantica. Edith a ales sa iasa cu Ali, iar Bebe cu Andreea. Cristian si Petru s-au luptat pentru inima Mariei, insa castigator a iesit Petru care incearca de curand o relatie cu concurenta. Petru: “Eu si Maria nu formam un cuplu, oricine poate incerca sa o cucereasca!” Radu si Georgiana s-au despartit inainte de a se cunoaste prea bine ca si cuplu.

Saptamana trecuta Mihaela si Ali au fost desemnati Mirii Saptamanii.

Edith a avut parte de o revedere emotionanta cu mama, prietena si tatal ei.

Dezvaluirile din trecutul lui Edith au pus in pericol relatia acesteia cu Ali. In ciuda acelor dezvaluiri, Ali a decis sa ramana alaturi de ea.

Chiar daca a declarat ca “detesta pitipoancele”, Edith nu a pus capat relatiei cu Ali dupa dezvaluirile din trecutul ei.

Marin, tatal lui Edith: “Fiica mea este copilul minune!”

Ali a stat fata in fata cu parintii iubitei sale.

Tatal lui Edith: “Imi place de Ali, are cuvintele la el!”

Mama lui Ali a aprins flacara iubirii dintre fiul ei si Edith.

Andrada si Valentin isi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna. Intre cei doi a avut loc chiar si un sarut.

Doamna Georgeta, mama lui Valentin, si-a dat acordul in privinta relatiei fiului ei cu Andrada.

Valentin a incercat sa-si motiveze actiunile din trecut.

Fata de saptamana trecuta, clasamentul general s-a schimbat. La fete el a stat in felul urmator: 1. Andreea, 2. Edith, 3. Mihaela. Clasamentul general de la baieti a fost urmatorul: 1. Ali, 2. Petru, 3. Valentin, 4. Mihai si 5. Radu.

Concurentii au facut nominalizari, iar cei mai votati concurenti au fost Cristian si Carmen, care au si intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Desi au fost avertizati, concurentii au refuzat sa respecte regulamentul competitiei, in ceea ce priveste regula fumatului. Toti concurentii au fost pedepsiti ca timp de o seara fetele si baietii sa nu se vada.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *