Video Online – Finala Mpfm 5 din 25 iunie 2016

video online finala mpfm 5 din 25 iunie 2016Soarta lui Ionut este decisa de telespectatori. Ce se intampla cu concurentul: ramane sau pleaca acasa? Urmariti video online finala saptamanala de astazi, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua parte incepand cu ora 17:00. Se apropie Marea Finala, iar concurentii sunt din ce in ce mai tensionati. Tensiunile au atins cote maxime! Concurentii au facut strategii despre locurile unde vor locui dupa ce vor iesi din competitie.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 25 iunie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Cursa pentru masina a continuat cu noi probe. Lavinia a castigat imunitatea si a decis sa o elimine pe Denisa din cursa spre masina.

Concurentii au facut din nou nominalizari strategice. Tatiana, Emilia, Denisa si Nicolae au primit cele mai multe nominalizari si sunt in pericol de eliminare. Cel mai putin votat dintre ei va intra sambata in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Ionut si Loredana traiesc o tumultoasa poveste de dragoste!

Cei doi concurenti au primit vizita mamelor, pentru a-i incuraja pe mai departe in competitie.

Ionut: “Momentele frumoase in competitie au inceput alaturi de Loredana”

Loredana: “Este mana destinului ca l-am cunoscut pe Ionut!”

Ionut a fost votat sa plece, astfel 60,8% din telespectatori l-au eliminat din competitie.

Ionut: “Nu ma asteptam sa imi gasesc jumatatea atunci cand am venit. Cele mai frumoase momente din concurs le-am trait alaturi de Loredana. Cel mai frumos a fost cand m-a cerut de sot!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *