Video Online – Finala Mpfm 5 din 26 martie 2016

Video online finala mpfm 5 din 26 martie 2016Votul strategic loveste din nou! Primii doi concurenti cei mai votati vor intra in cursa de eliminare! Cine vor fi acestia? Urmariti finala saptamanala mpfm 5 de astazi, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua incepand cu ora 17:00! De Buna Vestire, concurentii au vorbit prin telefon cu familile lor! Parintii Nicoletei dezaproba relatia fiicei lor cu Marius! Ostilitatea aratata de parintii ei fata de Marius au intristat-o pe Nicoleta!

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 26 martie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Tudor si Ciprian au fost timp de o saptamana la mana voturilor publicului de acasa. Astazi, Tudor si doamna Luiza au fost salvati de la eliminare de catre telespectatori, iar Ciprian si doamna Virginica au intrat in cursa de eliminare.

Concurentii au facut din nou nominalizari prin vot strategic.

Emilia si Nicolae au fost impreuna la Chisinau pentru ca Emilia sa-si rezolve anumite problemele cu actul de identitate. Nicolae a fost primit foarte bine de catre doamna Zvetlana, mama Emiliei.

Florin si Alexandra le-au cerut celorlalti concurenti sa-i nominalizeze in masa! Cei doi au primit cele mai multe nominalizari si au intrat in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *