Video Online – Finala Mpfm 5 din 26 martie 2016

Video online finala mpfm 5 din 26 martie 2016Votul strategic loveste din nou! Primii doi concurenti cei mai votati vor intra in cursa de eliminare! Cine vor fi acestia? Urmariti finala saptamanala mpfm 5 de astazi, prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua incepand cu ora 17:00! De Buna Vestire, concurentii au vorbit prin telefon cu familile lor! Parintii Nicoletei dezaproba relatia fiicei lor cu Marius! Ostilitatea aratata de parintii ei fata de Marius au intristat-o pe Nicoleta!

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 26 martie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Tudor si Ciprian au fost timp de o saptamana la mana voturilor publicului de acasa. Astazi, Tudor si doamna Luiza au fost salvati de la eliminare de catre telespectatori, iar Ciprian si doamna Virginica au intrat in cursa de eliminare.

Concurentii au facut din nou nominalizari prin vot strategic.

Emilia si Nicolae au fost impreuna la Chisinau pentru ca Emilia sa-si rezolve anumite problemele cu actul de identitate. Nicolae a fost primit foarte bine de catre doamna Zvetlana, mama Emiliei.

Florin si Alexandra le-au cerut celorlalti concurenti sa-i nominalizeze in masa! Cei doi au primit cele mai multe nominalizari si au intrat in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

35 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 5 din 26 martie 2016

 1. Meggie.

  „Îmi amintesc impresia extraordinară pe care a nascut-o în mintea mea lectura carții „ Stele, galaxii, metagalaxia” aparută la noi cu zeci de ani în urmă, în traducere ( numele autorului, din nefericire, nu-l mai rețin).
  Ulterior, am refăcut, din memorie, o imagine palidă și schematică a fascinatului tablou:
  O IMAGINE A UNIVERSULUI
  …Noapte senină.
  …Firamentul strălucind cu miliardele sale de stele.
  …Înalt, deasupra orizontului, Pământul, sclipind în albastrul stelelor fierbinți. La patru ani-lumină, Proxima Centauri; la nouă pulsând ca o inimă înflăcărată, Sirius.
  …Brațele Galaxiei se desfășoară, alcătuite din sute de milioane de sori. Pulberea orbitoare a centrului, adăpostind enigma indescriptibilă.
  … La 75. 000 de ani-lumină, Norii lui Magellan, cele două mici galaxii din grupul Local. La doua milioane de ani, marea galexie spirală din Andromeda.
  …Milioane de galaxii, grupate în roiuri…Super-roiul gigantic din Constelația Fecioara, spre care se deplasează și Galexia noastră, cu toate sistemele sale stelare.
  …Cinci miliarde de ani-lumină…In apropierea limitei Universului observabil…Quasari dispersându-se cu nouăzeci la sută din viteza luminii.
  …Treizeci de miliarde…limita probabilă a Universului nostru, dacă este închis…și poate dincolo de limita Universului, ori în alte dimesiuni, o infinitate de alte universuri, precum picăturile de apă în ocean.
  …Iar dincolo de toate, în toate, în miezul a tot ce există, singularitatea inexprimabilă, existența fundamentală, care din sine dă naștere tuturor luminilor, în sine reprimindu-le, în eternitate.”
  PLANETA ALBASTRĂ – Firiza Ion
  https://www.youtube.com/watch?v=mMq1FqiM8Qc
  „Think about it.!”

  Reply
  1. ana

   Meggie, super tot ce ne-ai adus ! Unele, revazandu-le acum, mi-au dat lacrimile. Multumesc, te pup.

   Reply
 2. Dana B.

  Oana si Cosmin https://youtu.be/c7nI9HGOu7g ,Oana si Cosmin https://youtu.be/gvzfzTKZjic , Loredana ,Nicoleta si Alexandra gatesc,le ajuta si partenerii https://youtu.be/IdD-UXN8jts , https://youtu.be/GJeXcwWmKS4 , se gateste ,Lavinia si Eduard +C-tin si Mihaela,splendoare in iarba https://youtu.be/-fyATp5yA-U , Miaiela si C-tin https://youtu.be/oQab7tK_l30 , Mihaela si C-tin,Adriana si Valentin,Nicoleta plange https://youtu.be/EUYgSNaY-OE , Nicoleta plange de sare camesa pe ea,se pare ca are un atac de panica,o consoleaza si Marius cu mana in sold https://youtu.be/35P4EQ_4-DM ,Nicoleta continua sa planga,fetele au cerut salvare la staff https://youtu.be/TMVZeLv4T4g , Oana si Cosmin,Adriana si Valentin https://youtu.be/cHehaakBmQM , A si V https://youtu.be/6Vv85aMvbEA , A si V https://youtu.be/cCyRsRT8PCo , A si V https://youtu.be/fEOrs4BbKZc ,https://youtu.be/mNFeT41izD8

  Reply
  1. Meggie.

   N-am inteles ce-a declansat plansul Nicoletei? Adica daca a avut un motiv real, pt. ca o cearta intre indragostiti n-am vazut.
   Probabil d-na Virginica o intelege cel mai bine.
   N-am prea urmarit-o pe Nicoleta dar am mai auzit-o de intepaturi la inima care bineinteles nu au legatura cu inima. Spun ca nu au legatura cu inima pt. ca Nicoleta a mai spus una alta. Manifestarile seamana cu cele Anei-Maria, tot bolnava si neiubita.

   Reply
 3. Meggie.

  Pentru Adriana si Valentin.
  Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă… şi un suflet smuls din piept…
  definiţie celebră de Octavian Paler

  Reply
 4. Cristi (vechi dar nu invechit)

  Specialmente, pentru MIA:
  ULTRA INVECHIT;
  ULTRA-NVECHIT;
  ULTRA-‘NVECHIT
  Din cele trei forme, daca nu esti in stare sa extragi si s-o folosesti pe cea CORECTA (dpv gramatical),nu ai dreptul sa vorbesti(sau sa scrii)despre „dulcea limba romaneasca”…
  Nu de abecedar ai mare trebuinta sa poti folosi forma corecta.
  Eu consider ca dupa 22 ani de vechime in invatamant,dupa un definitivat,in invatamant, dupa gradul al-II-lea si gradul-I-, sunt suficient de pregatit(indreptatit) „SA MA BAG IN COMENTARIILE VOASTRE” ale celor platiti…fara temei.
  LATRATURILE (platite si care nu exprima realitatea) NU MA DERANJEAZA. Hodarrrrrrr!… Cutu schiop.

  Reply
 5. Cristi (vechi dar nu invechit)

  Eu nu mi-as fi permis sa le solicit participarea, la astfel de proecte,elevilor mei…chiar daca „selectatii”erau… selectati…
  Nici in acest moment nu pot, desi am f multi absolventi (in 22 ani) care ar putea sa injure ,sa-si foloseasca talentul (scriitoricesc)in a BLAMA pe cine vreau eu, si in a EVIDENTIA ceea ce vreau eu…

  Reply
  1. ()

   Scrii la fel de corect gramatical ca si stapana ta :))) Ce oameni mici ! La 63 de ani,Costica,dumneata n-ai aflat ca lauda de sine nu miroase a bine,ca laudarosenia este cel mai odios defect al omului,egoul prin care vrei sa te inalti ,te ridica doar in ochii dumitale si te scad in ochii celorlalti. Doar intr-o mare alianta a cretinilor,aia se intrec in laude,fiecare pe el insusi si ipocrit, pe cei de teapa lor. Suferi de matale,ai pretentia ca opiniile sa-ti fie luate in considerare ,cersesti laude (?),iti fabrici o viata virtuala… om sarman ! Semanati tare bine cu personajele alea infatuate care sunt azi la ACCES DIRECT, pe care o vad pentru prima data dar m-a izbit asemanrea ,citindu-va si amintindu-mi de stapana dumitale :))) Cati „Napoleoni” or fi defiland liberi prin spatial virtual ?:)))

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *