Video Online – Finala Mpfm 5 din 26 septembrie 2015

finala mpfm 5 din 26 septembrie 2015 Ce detalii incredibile ies la iveala despre fostul iubit al Cassandrei? Este sau nu concurenta insarcinata? Cel de-al doilea test ne va da raspunsul! Vor fi eliminati Loredana si/sau Marius? Descoperiti in Finala Saptamanii de azi, de la ora 14:00 si 17:00! Pana in acest moment in competitie s-au format mai multe cupluri: Ciprian-Oana, Robert-Cassandra, Aurel-Valentina, Eduard-Lavinia, Alin-Ana-Maria, Cosmin-Crina si sunt in tatonari urmatorii: Stefan-Cristina, Alexandru-Emilia, Valentin-Liliana, Mihai-Loredana, Tudor-Adriana.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 26 septembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Emanuel a dezlantuit un val de critici la adresa fetelor. Aproape niciuna nu este pe placul lui, in afara de Mihaela. Concurentul a fost pus fata in fata cu fetelor despre care a spus lucruri mai putin frumoase si a incercat sa se scuze pentru cele afirmate la adresa lor.

Marius a parasit competitia, fiind votat in proportie de peste 51% sa plece, iar Loredana a ramas in concurs cu 61% voturi pentru.

Alaturi de fostul iubit, Liliana s-a temut ca isi va pierde viata! Mama concurentei, alaturi de sora ei si o apropiata a familiei au venit in platoul emisiunii pentru a dezvalui in amanunt povestea Lilianei alaturi de fostul iubit, Lutu.

De asemenea, acesta a acordat un interviu pentru a-si spune partea lui de poveste. Lutu considera ca Liliana nu a povestit lucrurile chiar asa cum s-ar fi intamplat.

Concurentii au facut din nou nominalizari. Primii 10 concurentii protejati de public, in ordine alfabetica, au fost urmatorii: Adriana, Alexandru, Aurel si doamna Mioara, Eduard, Emanuel, Lavinia, Liliana, Tudor si doamna Luiza, Valentin si Valentina. Acestia nu au putut fi nominalizati impreuna cu Loredana, care a fost numita saptamana trecuta.

Majoritatea concurentilor protejati au mai dorit sa o protejeze de eliminari pe Mihaela.

Ella a fost concurenta care a primit cele mai multe nominalizari. Ea va fi votata timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana in competitie.

Cassandra a repetat testul de sarcina, care din nou a iesit negativ.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *