Video Online – Finala Mpfm 5 din 27 februarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 27 februarie 2016Urmeaza dezvaluiri incendiare! Plicurile se deschid! Cine vor fi mirii saptamanii? Care va fi soarta Mariei? Aflati astazi, la o noua Finala Saptamanala, de la ora 12:00 si 14:00! Timp de o saptamana, Maria s-a aflat in cursa de eliminare. Desi la inceput si-a dorit sa ramana in competitie, de curand ea si-a exprimat dorinta de a pleca.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 27 februarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: Valentin a avut o mica disputa cu ceilalti concurenti dupa ce i-a rugat sa inchida usa ca ii este frig. Acestia nu au vrut sa se supuna dorintelor lui si de aici a inceput razboiul.

Mihaela: “Adriana si Valentin cauta sa iasa prin orice mijloace din conul de umbra in care au intrat!”

Valentin catre Florin: “Tu te vinzi si pentru bani!”

Maria a fost votata de public in proportie de 52,2% sa ramana in competitie.

Desi a fost votata sa ramana in competitie, Maria a luat decizia de a pleca acasa, astfel ea a fost descalificat, urmand sa suporte consecintele ce decurg din contractul semnat la intrare.

Licitatia facute pentru cele doua pachete de tigari a creat o mare disputa in casa Mireasa pentru fiul meu. Castigatorii licitatiei au fost Valentina si Marius, care au platit peste 400 lei pentru un pachet de tigari. Acesti bani vor fi retinuti din Marele Premiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

36 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 5 din 27 februarie 2016

 1. Meggie.

  Deci, Catalin a spus; ” va multumesc pt. initiativa de a duce la bun sfarsit ceea ce am inceput in primul sezon( MPFM1 ). De aici reiese ca propunerea a fost initiata de care cei din staff, dar sincer nu stiu de ce am impresia ca el insusi a dat cateva telefoane inainte si a venit cu propunerea de a intra in casa ca si colaborator.
  Pe locul doi a spus ca-si doreste intemeierea unei familii descriind si cum si-at dori sa fie viitoarea partenera. Sunt sigura ca nici prin cap nu-i trece sa-si gaseasca o partenera in aceasta competitie. Banii, spalarea imaginii, ducerea la final a competitiei sunt unele dintre obiectivele pt. care a reintrat. Insa scopul principal este cu siguranta capitalul de imagine pe care si-l doreste in profesia lui; Trainer, evident cu reclama aferenta pt. acele cursuri.
  Atat de ocupat a fost in acest an cu aceasta noua ocupatie ca a reusit sa puna doua articole pe blogul lui. Sunt curioasa cate cursuri a tinut personal in acest timp?!
  Daca esti colaborator poti sa duci pana la sf. competitia, dar ce valoare ai tu cand ” rivalul” tau nu ” lupta” cu tine in aceeasi cursa. Din start esti un pierzator si nu stiu cata stima de sine iti poate oferii aceasta victorie.
  Daca-l vad insurat sau macar interesat de vreo fata ( ceea ce nu cred, tot din spusele lui” mai trebuie sa treaca multa apa pe Dambovita) atunci ma bucur pt el si pt. aceasta reintare care sincera sa fiu mie mi se pare total neinspirata, dar cum scopul scuza mijloacele sa-l intelegem si pe el.

  Reply
 2. ioana79

  MEG,ce parere avem despre intrarea lui Catalin? stii,mi-este fix,ah,am uitat cum spunea NANA,parca perpendicular? nu cred sa fi fost ….initiativa lui,mai degraba EI l-au invitat pt a mai tulbura apele! sunt multe…neconcordante ;una ar fi nr mare de concurenti,apoi,daca a intrat,se presupune ar fi facut-o pt o fata,insa,pica si asta;sa fie pt a-si oferi serviciile de psiholog? nuuuuu,dupa terminarea studiilor iti tb multa practica,ramane un …plus de …scandal asa cum Catalin stie .
  Cand Mirela ii facea prezentarea noului …..coleg,a spus ceva despre cei care s-au casatorit,ma gandeam la un cuplu cu ….copil,hihi,era ceva ,nu?
  DANA,CE DREPTATE AI ! deja s-a ajuns la …obsesii ; critica a ajuns obsesie,URA, asa cevaaaaaaa,pt niste necunoscuti pt care emitem pretentii,adevaruri?! Ei se cearta si se impaca;desi este un concurs,bineinteles se leaga niste afinitati; a fost criticat plansul Adraianei cand isi lua ramas bun de la Valentina,sunt oameni,au impartit bune si rele,mi se pare normal,DARRRRRRRR……
  Da,imi place relatia Natasa-MAMA,este UMAN,au fost singure,au trecut prin greutati…..daca

  unii parinti mai ….sar gardul,ma refer la interventia telef a mamei ei,cand a criticat dur pe cel/cea care se certa cu Natasa; sau,chiar ,Ciprian cu Vergi,desi ea,ca mama nu-i face bine fiului,dar,stim noi problemele lor? In orice caz,mi se pare bataie de joc,admir curajul Mariei…..of si nu mai am timp, credeti ca dl Catalin a platit ….descalificarea????????pupici dragele mele.

  Reply
 3. Violeta

  Nu mai are voie omul sa-si exprime pareri critice la adresa favoritilor vostri, Dana si ioana, ca deja o dati in lectii de moralitate si vorbiti de obsesii la adresa celor ce va critica favoritii. Emisiunea este despre concurenti, nu despre telespectatori… Se pare ca ati uitat lucrul asta.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *