Video Online – Finala Mpfm 5 din 27 februarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 27 februarie 2016Urmeaza dezvaluiri incendiare! Plicurile se deschid! Cine vor fi mirii saptamanii? Care va fi soarta Mariei? Aflati astazi, la o noua Finala Saptamanala, de la ora 12:00 si 14:00! Timp de o saptamana, Maria s-a aflat in cursa de eliminare. Desi la inceput si-a dorit sa ramana in competitie, de curand ea si-a exprimat dorinta de a pleca.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 27 februarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: Valentin a avut o mica disputa cu ceilalti concurenti dupa ce i-a rugat sa inchida usa ca ii este frig. Acestia nu au vrut sa se supuna dorintelor lui si de aici a inceput razboiul.

Mihaela: “Adriana si Valentin cauta sa iasa prin orice mijloace din conul de umbra in care au intrat!”

Valentin catre Florin: “Tu te vinzi si pentru bani!”

Maria a fost votata de public in proportie de 52,2% sa ramana in competitie.

Desi a fost votata sa ramana in competitie, Maria a luat decizia de a pleca acasa, astfel ea a fost descalificat, urmand sa suporte consecintele ce decurg din contractul semnat la intrare.

Licitatia facute pentru cele doua pachete de tigari a creat o mare disputa in casa Mireasa pentru fiul meu. Castigatorii licitatiei au fost Valentina si Marius, care au platit peste 400 lei pentru un pachet de tigari. Acesti bani vor fi retinuti din Marele Premiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *