Video Online – Finala Mpfm 5 din 28 noiembrie 2015

video online finala saptamanala mpfm 5 din 28 noiembrie 2015Tensiunile ating cote alarmante, rivalităţile cresc în intensitate: urmează o nouă confruntare în cursa spre Dubai! Cine va învinge? Cine va fi eliminat? Aflaţi astăzi, de la ora 14:00 si 17:00! Concurentii au continuat probele pentru cursa spre Dubai in compania lui Andrei de la Alb si Negru. Echipa Trandafirii Rosii a iesit si de aceasta data castigatoare. Echipa Piramida Albastra a jucat jocul imunitatii, de unde a iesit invingatoare Emilia. Ea a fost pusa in postura de a elimina un concurent din echipa sa.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 28 noiembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Mihai si Loredana au fost timp de o saptamana in cursa spre eliminare. Daca Mihai a fost votat in proportie de 59,1% sa plece din competitie, in cazul Loredanei publicul a votat in proportie de 54,9% sa ramana.

Mihai nu a fost singurul concurent eliminat al serii. Ana-Maria s-a aflat pe ultimul loc si a fost in pericol de eliminare. Concurentii o puteau salva daca votau in unanimitate ca ea sa ramana in competitie, dar din pacate Constantin a fost singurul care s-a opus ca ea sa ramana.

Prin urmare, si Ana-Maria a parasit competitia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *