Video Online – Finala Mpfm 5 din 3 octombrie 2015

Video Online – Finala Mpfm 5 din 3 octombrie 2015Cursa spre taramuri insorite a fost umbrita de o drama cumplita! O zi fericita s-a transformat intr-o aniversare de cosmar! Momente demne de filme horror au fost traite de concurenti! Veti urmari secvente greu de imaginat! Dar nu uitati: concurentii au nevoie de sprijinul vostru! Votati-va favoritii fie pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro sau prin sms la 1272 (tarif normal)! Descoperiti deznodamantul evenimentelor din aceasta saptamana, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 3 octombrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au avut parte deja de primele probe in cursa spre Dubai. Castigatorii probelor au fost: la fete, Natasa, iar la baieti, Constantin.

Concurentii clasati cel mai prost au fost Florentina si Emanuel.

Din pacate, din cursa pentru castigarea unei excursii spre Dubai a fost eliminata Loredana, care a “luptat” in proba de departajare cu Crina si Florentina.

Emanuel a primit sansa de a continua cursa, dupa ce Robert si Alin au sarit gardul si astfel au renuntat la toate drepturile privind competitia.

Scandal monstru la “Mireasa pentru fiul meu”! Dupa ce Robert a sarit gardul, Cassandra si Lavinia s-au certat la cutite! Iubita lui Robert a acuzat-o pe concurenta ca l-ar fi influentat pe baiat sa isi paraseasca partenera si competitia. Cassandra este de parere ca Lavinia l-a determinat pe Robert sa sara gardul. De asemenea, Ana-Maria crede ca Robert l-a impins pe Alin sa sara si el gardul.

Alin si Robert s-au hotarat sa recurga la un gest necugetat pentru a pleca acasa. Cei doi concurenti au sarit gardul impreuna.

Alin si Robert au fost impinsi in bratele disperarii de suferintele iubirii. Aveau o relatie, iar Robert sustinea sus si tare ca ar face orice pentru Cassandra. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si dupa mai multe certuri, concurentul a luat o decizie surprinzatoare. A sarit gardul impreuna cu Alin!

Cu inima franta, Robert a recurs la un gest necugetat: a sarit gardul. Materialismul Cassandrei l-a ranit profund pe concurent!

Dupa despartirea de Cassandra, Robert si-a exprimat dorinta de a o cunoaste mai bine pe Florentina.

Mamele celor doi concurenti, Cassandra, respectiv Robert au intrat in direct pentru a-si spune parerea despre cele intamplate.

Desi la scurt timp dupa ce au sarit gardul au regretat momentul si au dorit sa reintre in competitie, Robert si Alin au fost descalificati, pierzandu-si automat calitatea de concurenti.

Spre final de emisiune s-au deschis plicurile cu clasamentul general. Fetele clasate pe primele 3 locuri sunt: locul I – Liliana, locul al II-lea – Adriana si locul al III-lea – Valentina.

Baietii clasati pe primele 3 locuri sunt: locul I – Valentin, locul al II-lea – Aurel si locul al III-lea – Emanuel.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *