Video Online – Finala Mpfm 5 din 30 aprilie 2016

video online finala saptamanala mpfm 5 din 30 aprilie 2016Ce se va intampla cu Florin si Alexandra MPFM 5? Care va fi soarta celor doi? Cum au votat ceilalti concurenti in privinta celor doi? Vor ramane sau vor pleca? Tot astazi descoperiti care este si cea de treia pereche care merge la mare pentru doua zile. Urmariti video online Finala Saptamanala din 30.04.2016, prima parte de la 14:00 si cea de a doua de la 17:00.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 30 aprilie 2016, de la ora 14:00 si 17:00:

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 5 din 30 aprilie 2016

 1. Dana B.

  Discutii intre fete despre o posibila reintrare in casa a lui Florin si Alexandra.Nu stiu daca sunt banuieli,zvonuri sau sunt pe bune! Fetele simt ca sunt bataia de joc a staffului,ca cei ce sunt corecti si suporta de atatea luni sunt fraieri iar altii care incalca regulile si sunt descalificati reintra in casa cu drepturi egale si fara nici un fel de penalitati! https://www.facebook.com/1492026884441958/videos/vb.1492026884441958/1597781110533201/?type=2&theater

  Reply
 2. GERIA

  Hristos a inviat si cu adevarat a inviat si imbratisez cu mare drag pe DARA, DANA B, KMY, ANA, IOANA, MARIA ALEXIA…. si pe toti cei nenumiti de mine pe care ii rog sa ma ierte ca nu am scris si numele lor…. ei bine, nu tineam cu Florin, dar el tinea „balanta” acolo, de bine/de rau el spunea lucruri pertinente, acum a ramas Catalin…Edi sa sustina „adevarul” relativ de felul lui. adica al „adevarului”…ei bine, emisiunea e „moarta” asa cum sustine si draga noastra MIRIAM pe un alt blog…
  Duamna Mirela, ramineti sa tineti emisiunea cu CACALIN, (consider ca are diagnostic in domeniul psihiatriei), cu EDI care pluteste „bazat” pe minciunile Laviniei, pe restul care cica striga cele cuvenite….ei bine, in curind „scap” si de urmarirea emisiunii spre binefacerea mea….sa strige, sa declare, sa acuze, sa ne aiureasca MILOGEANU si restul, ei bine, sa o tineti tot asa….pleaca MIRELA sa nasca, iar emisiunea va ramine, cine va cistiga/sau va pierde va fi mult mai putin important, (nu intotdeauna cei ce „cistiga” au parte de fericire), asa le ajute D-zeu!

  Reply
  1. Dana B.

   Adevarat a Inviat,Geria!Te pup si eu si te imbratisez,ma bucur ca te gandesti la noi si ca ne d-ai cate un semn din cand in cand,speram cat mai des!Iti doresc numai bine,sanatate,pace interioara,calm si seninatate. „Prietenia este singurul antidot pentru ura,este singura garantie pentru pace!” (Buddha)

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *