Video Online – Finala Mpfm 5 din 30 ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 30 ianuarie 2016Astazi, plicurile cu voturile se vor redeschide? Care vor fi Mirii acestei Saptamani? In aceasta saptamana Mihaela si Constantin s-au trezit de dimineata si au pornit la drum! Unde au fost cei doi? Descoperiti mai multe la finala de astazi, 30.01.2016, de la ora 12:00 si 14:00. Aseara, fetele au chefuit pe cinste, dar au varsat si lacrimi melancolice! Lavinia si Liliana au acceptat sa li se faca si masaj de catre invitatul petrecerii lor, Alex. Cosmin a fost singurul baiat care s-ar fi simtit deranjat daca Oanei i s-ar fi facut masaj de catre Alex. Cosmin: „El o atingea intr-o seara cat nu am atins-o eu in cinci luni.”

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 30 ianuarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: Cosmin si-a revazut sora pentru prima oara de la intrarea in competitie. Aceasta a venit direct din Spania, pentru a fi alaturi de fratele ei si Oana pana luni.

Cosmin doreste sa o ceara in casatorie pe Oana, astfel i-a rugat pe ceilalti baieti sa-l scuteasca de la contributia la bugetul de cumparaturi, pentru a reusi sa-i cumpere iubitei lui un inel de logodna.

Moment special la “Mireasa pentru fiul meu”! Cuplurile au facut cel mai gratios dans din secolul XVI. Pe parcursul saptamanii, fetele le vor face iubitilor lor declaratii de dragoste!

Daca pana acum, de cele mai multe ori au primit pedepse individuale, de data aceasta, concurentii au primit o veste pe care nu si-o doreau deloc.

Au primit propunerea de a parasi competitia si au acceptat imediat acest lucru. Mihaela si Constantin au mers la viitorii socri pentru a-i cunoaste. Mara Banica a analizat relatia celor doi.

Florentina a parasit competitia, in timp ce Natasa a fost votata sa ramana in continuare in casa Mireasa pentru fiul meu.

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Moment special la „Mireasă pentru fiul meu”! Cel mai grațios dans din secolul XVII

Concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu” au fost pedepsiți

Constantin și Mihaela, în vizită la socri

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *