Video Online – Finala Mpfm 5 din 30 iulie 2016

video online finala saptamanala mpfm 5 din 30 iulie 2016Un premiu incitant le va da concurentilor de furca! Un premiu incredibil va fi pus in joc: cine si-l va adjudeca? Cum s-au pregatit competitorii de nominalizari? Ce strategii se tes? Urmariti video online gala saptamanala MPFM 5 de astazi, 30.07.2016. Mama lui Vladut: “Nu scrie nicaieri ca in Marea Finala sa ajunga doar cupluri!” Concurentii s-au luptat in probe pentru o noua iesire in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Desi echipa castigatoare a fost cea formata din Adriana, Valentin, Constantin, Mihaela si Vladut, toti concurentii vor putea beneficia de premiu.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 30 iulie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Catalin: “Cele patru puncte ale Adrianei au facut diferenta!” Toti concurentii vor pleca duminica la mare, in Constanta, unde are loc si caravana Mireasa pentru fiul meu, castingul pentru MPFM6.

Nunta se apropie cu pasi repezi, iar concurentii au facut planuri cu multa grija!

Eduard: “In competitia, Lavinia este la carma relatiei noastre, insa dupa nunta eu voi fi barbatul in casa!”

Valentin: “Din punct de vedere al studiilor ma simt inferior Adrianei!”

Mihaela si Constantin nu s-au inteles inca asupra numelui de familie pe care il vor purta!

Emilia se temea ca relatia ei cu Nicolae nu va avea niciun viitor! Concurenta a marturisit ca s-a schimbat foarte mult de la inceputul competitiei! Emilia: “Competitia m-a schimbat! Nu puteam sa-mi cer scuze si sa-mi marturisesc iubirea!”

Nicolae: “Ma doare cand Emilia se lasa afectata de controverse!”

Catalin a vorbit din nou despre episodul petrecut saptamana trecuta, atunci cand Emilia a fost la un pas sa sara la el!

Nicolae: “Ma temeam ca Emilia va fi agresata de Catalin, eu voi interveni si astfel toti 3 eram descalificati!”

Catalin: “Nicolae nu se temea de mine, ci ca Emilia ma va agresa! Emiliei si lui Nicolae le este frica de eliminare!”

Saptamana aceasta au fost doar 3 protejati, fata de 4 cum au fost saptamana trecuta. Mireasa Saptamanii a fost Adriana, in timp ce la baieti Valentin a iesit pe locul I, iar pe locul al II-lea a fost Eduard.

Emilia a parasit competitia, dupa ce a primit 6 nominalizari (cei care au nominalizat-o au fost: Eduard, Lavinia, Mihaela, Constantin, Vladut si Catalin). In pragul eliminarii, Nicolae a cerut-o pe Emilia in casatorie.

Inainte de a pleca, Emilia si-a rugat fanii sa-si indrepte atentia catre cuplul Adriana si Valentin, motivand ca acestia ar fi singurii care ar merita sa castige competitia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *