Video Online – Finala Mpfm 5 din 31 octombrie 2015

video online finala saptamnala mpfm 5 din 31 octombrie 2015Cum a evoluat disputa dintre Valentin si Eduard? Care sunt cele mai noi acuzatii aduse uneia dintre concurente? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile celei de-a 56-a zi de competitie. Aflati raspunsurile, astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Mirela Boureanu Vaida a transmis un mesaj emotionant dupa tragedia din Club Colectiv. Un concert dintr-un club bucurestean s-a transformat intr-o tragedie fara precedent. Bilantul victimelor este cutremurator: 27 de morti si 146 de raniti. Cateva artificii au pornit infernul in timpul spectacolului. In isteria generala, multimea s-a napustit spre usa. Oamenii au cazut gramadă unii peste altii, iar cei care au supravietuit au calcat pe cadavre ca sa iasa. Echipajele de salvare au dat peste un tablou terifiant.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 31 octombrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Mirela Boureanu Vaida a fost surprinsa in lacrimi, in urma tragediei petrecute azi-noapte in clubul din Bucuresti.

Concurentii au facut nominalizari. Majoritatea concurentilor i-au numit pe Tudor si pe doamna Luiza, mai putin acestia din urma care l-au propus spre eliminare pe Emanuel.

Domnul Cristi, tatal lui Tudor, a venit in platoul emisiunii pentru a-si sustine familia.

Natasa si Loredana au avut un conflict aprig cu doamna Luiza. Liliana a sarit in apararea doamnei Luiza, spunand ca nu este de acord cu limbajul folosit de Natasa la adresa mamei lui Tudor. Natasa a fost pusa la zid pentru jignirile aduse doamnei Luiza.

Doamna Marinela, mama Natasei, a dorit sa intre prin interventie telefonica pentru a-si sustine fiica. Mama Natasei: “Luiza si Tudor au atacat-o mereu pe Natasa!”, “Sa faci facultatea iti trebuie bani si inteligenta! Tudor are bani…”

Ieri, Tudor a intrat in polemici cu prietenele Florentinei.

Intrigi neasteptate au avut loc intre Tudor si grupul de prietene al Florentinei.

Mihai a fost revoltat la adresa lui Valentin, despre care spune ca nu recunoaste tot ceea ce spune si ce face. Mihai: “Atitudinea lui Valentin in casa este influentata de clasament!”

Loredana a acuzat-o pe Lavinia de ascunzisuri in competitie. Concurenta este de parere ca a vazut cum Lavinia i-a dat lui Eduard un biletel. Eduard s-a aparat spunand: “Nu era un biletel, era o bricheta!”

Lavinia a fost acuzata de ipocrizie de catre Adriana si Cristina.

Valentin:“La 30 de ani, Eduard face glume de copil!”

Ieri, Emanuel si Mihaela s-au confruntat.

Concurentii protejati au fost la fete: locul 5 – Valentina, locul 4 – Florentina, locul 3 – Lavinia, locul 2 – Liliana si locul 1 – Adriana. La baieti clasamentul a stat in felul urmator: locul 4 – Aurel, locul 3 – Tudor, locul 2 – Emanuel si locul 1 – Valentin.

In aceste conditii, atat Tudor si doamna Luiza, cat si Emanuel au fost salvati de la eliminare de votul publicului.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *