Video Online – Finala Mpfm 5 din 4 iunie 2016

video online finala mpfm 5 din 4 iunie 2016Cursa pentru masina continua astazi cu proba a treia. Cine va parasi concursul pentru masina, dar competitia? Aflati astazi, in finala saptamanala mireasa pentru fiul meu, in prima parte de la ora 14:00 si 17:00. Mirela Vaida a anuntat ca din 13 iunie 2016 Paula Chirila va prezenta emisiunea Mireasa pentru fiul meu impreuna cu ea pana la sfarsitul lunii, cand Paula va prelua cu totul carma emisiunii, nu se stie pana cand.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 04 iunie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Cursa pentru masina a continuat cu trei probe. Cand s-a anuntat ca Strumfii sunt castigatori, Petalentinienii au decis sa se retraga din cursa pentru masina.

Denisa si Tatiana s-au aliat impotriva Laviniei.

Lavinia: “Cand se cearta cu Tatiana, Denisa stie cum sa cada in picioare, chiar daca nu are dreptate. Ele nu sunt prietene adevarate pentru ca doua prietene nu se jignesc!”

Catalin despre abandonul „Petalentinilor”: “A fost o razgaiala in masa sau poate au avut un plan pentru ca au ramas intre prieteni si nu au dorit sa elimine pe nimeni.”

Intr-o singură seara, Ionut a repetat de trei ori aceeasi greseala!

Clasamentul general a fost urmatorul:

La baieti: 1 – Valentin, 2 – Constantin

La fete: 1 – Adriana, 2 – Lavinia, 3 – Mihaela

Natasa a intrat in cursa de eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *