Video Online – Finala Mpfm 5 din 5 decembrie 2015

Video online finala saptamanala mireasa pentru fiul meu din 5 decembrie 2015Urmează o Finală Săptămânală incendiară! Disputele ating extreme nemaivăzute până acum! Pregătiţi-vă pentru confruntări extreme şi tensiuni ce vor atinge paroxismul, mâine, de la ora 14:00 si 17:00! Emilia a castigat proba imunitatii si a eliminat-o din cursa spre Dubai pe Mihaela.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 5 decembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii protejati au fost urmatorii:

fete: Adriana, Emilia, Lavinia, Liliana, Valentina;
baieti: Aurel, Eduard, Tudor, Valentin.

Concurentii au facut nominalizari. In timpul nominalizarilor, Emanuel a sarit gardul competitiei.

Stefan si doamna Maria au primit cele mai multe nominalizari, iar in urma eliminarilor directe au parasit competitia.

Tensiunile au atins cote explozive! Gestul lui Emanuel a provocat dispute aprige intre concurenti! Valentin: “Desi prietenii sai l-au vazut pe Emanuel ca iese afara, niciunul nu a mers spre el!”

Valentina: “Emanuel a sarit gardul, deoarece nu a mai fost protejat!”

De curand Aurel si Emanuel au avut un schimb dur de replici, unde Aurel l-a jignit foarte rau pe Emanuel facandu-l bozgor.

In timpul Finalei Saptamanale in direct, Emanuel a recurs la un gest extrem: a sarit gardul. Imediat dupa ce a sarit, Emanuel a acuzat o durere foarte mare la picior, spunand ca si l-a rupt. Din aceasta cauza, staff-ul emisiunii a chemat ambulanta.

Emanuel a motiv gestul lui prin faptul ca nu a mai suportat conditiile din competitie, dar si faptul ca a fost jignit foarte rau de catre Aurel, care l-a facut “bozgor”.

Valentin i-a acuzat pe Eduard si Cosmin ca nu au sarit in ajutorul lui Emanuel cand au vazut ca acesta paraseste casa Mireasa pentru fiul meu in direct, desi sustineau mereu ca ii sunt prieteni apropiati. Valentin: “Desi prietenii sai l-au vazut pe Emanuel ca iese afara, niciunul nu a mers spre el!”

Emilia a fost foarte afectata de gestul lui Emanuel, cu care se intelegea foarte bine in ultima perioada.

Cu toate acestea, unii concurenti sunt de parere ca Emanuel a sarit gardul dupa ce a vazut ca nu se mai afla printre concurentii protejati.

Valentina: “Emanuel a sarit gardul, deoarece nu a mai fost protejat!”

In urma gestului necugetat, Emanuel a fost avertizat ca va suporta rigorile contractului semnat la intrarea in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *