Video Online – Finala Mpfm 5 din 6 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 6 februarie 2016In prima si a doua parte a galei de astazi, 6.02.2016, vom afla cine sunt noii concurenti din primul val al editiei cu numarul 5? Ce isi doresc de la competitie? Pentru cine au intrat? Descoperim mai multe in emisiunea de azi, de la ora 12:00 si 14:00. Astazi au intrat noi concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu. Sase baieti si-au facut aparitia in show-ul matrimonial. Fetele au fost nevoite sa faca nominalizari din randul concurentilor noi. Adriana a fost Mireasa Saptamanii, iar Valentin – Mirele Saptamanii.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 6 februarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: Cosmin si-a revazut sora pentru prima oara de la intrarea in competitie. Cel mai nominalizat baiat a fost Florin, care a si intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana. Florin a fost nominalizat, dupa ce a avut un mic schimb de replici mai dur cu Tudor.

Astazi au intrat noi concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu. Sase baieti si-au facut aparitia in show-ul matrimonial.

Fetele au fost nevoite sa faca nominalizari din randul concurentilor noi. Adriana a fost Mireasa Saptamanii, iar Valentin – Mirele Saptamanii.

Cel mai nominalizat baiat a fost Florin, care a si intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana. Florin a fost nominalizat, dupa ce a avut un mic schimb de replici mai dur cu Tudor.

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Valentina a descoperit meleagurile copilăriei lui Aurel!

Războiul lavalierei s-a dezlănțuit!

La ceas de seară, Lavinia și-a surprins iubitul cu o declarație de dragoste ca în basme!

Cu obrajii scăldați în lacrimi, Valentina își deschide inima în fața lui Aurel!

Prezentarea noilor concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: Marius și Alexandru

Prezentarea noilor concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: Vlăduț și Ionuț

Prezentarea noilor concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: Nicu și Florin

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *