Video Online – Finala Mpfm 5 din 6 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 6 februarie 2016In prima si a doua parte a galei de astazi, 6.02.2016, vom afla cine sunt noii concurenti din primul val al editiei cu numarul 5? Ce isi doresc de la competitie? Pentru cine au intrat? Descoperim mai multe in emisiunea de azi, de la ora 12:00 si 14:00. Astazi au intrat noi concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu. Sase baieti si-au facut aparitia in show-ul matrimonial. Fetele au fost nevoite sa faca nominalizari din randul concurentilor noi. Adriana a fost Mireasa Saptamanii, iar Valentin – Mirele Saptamanii.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 6 februarie 2016, de la ora 12:00 si 14:00: Cosmin si-a revazut sora pentru prima oara de la intrarea in competitie. Cel mai nominalizat baiat a fost Florin, care a si intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana. Florin a fost nominalizat, dupa ce a avut un mic schimb de replici mai dur cu Tudor.

Astazi au intrat noi concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu. Sase baieti si-au facut aparitia in show-ul matrimonial.

Fetele au fost nevoite sa faca nominalizari din randul concurentilor noi. Adriana a fost Mireasa Saptamanii, iar Valentin – Mirele Saptamanii.

Cel mai nominalizat baiat a fost Florin, care a si intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana. Florin a fost nominalizat, dupa ce a avut un mic schimb de replici mai dur cu Tudor.

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Valentina a descoperit meleagurile copilăriei lui Aurel!

Războiul lavalierei s-a dezlănțuit!

La ceas de seară, Lavinia și-a surprins iubitul cu o declarație de dragoste ca în basme!

Cu obrajii scăldați în lacrimi, Valentina își deschide inima în fața lui Aurel!

Prezentarea noilor concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: Marius și Alexandru

Prezentarea noilor concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: Vlăduț și Ionuț

Prezentarea noilor concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: Nicu și Florin

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

43 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 5 din 6 februarie 2016

 1. Meggie.

  Imi aduc aminte de batranelul pe care l-ati pus pe pagina( cred ca Dana B.), cu acel Plugusor compus de el. Chiar am vrut sa spun atunci despre acel batranel ca era absolut la zi si f. obiectiv cu tot ce se intmpla cu romanii si cu tara noastra. De obicei, oamenii batrani traiesc in trecut si sunt depasiti de situatiile actuale care se intampla cu repeziciune in ziua de astazi.
  http://tasify.com/p/7235

  Reply
 2. Meggie.

  Fetelor, am fost ocupata in ultimul timp si am mai pierdut din emisiune, dar Gala de ieri am vazut-o.
  Imi place ca au intrat baieti multi. Nu stiu cat de bine este pt. ei dar pt. noi este bine ca mai vedem si altceva. Desi la intrare au intrat destul de multi tineri, calitatea a lasat de dorit.
  La o prima impresie ma abtin in a spune prea mult, insa cred ca nu o sa-mi placa acest Florin.
  Nu-mi place nici Tudor, dar vazand filmuletul pus de Dana, mi-am dat seama ca Florin chiar a venit ” chitit” pe el si ca de fapt a gasit doar un pretext de a se lua de el.
  Presimt ca dupa aparitia bunicii lui Nicu, va aparea si bunica Mioara, renunta si la plecat in strainatate numai sa nu piarda competitia. Nici nu vreau sa ma pun in locul concurentilor cu atata trafic pe acolo. Chiar spuneau despre casa fetelor ca parea mai mare la televizor, iar Mihaela le-a dat vestea proasta ca a baietiilor este fff mica.
  Am vazut ca staff-ul i-a consolat pe baietii vechi cu ” putina” bautura si le-a pus si plasama in functiune.
  Asteptam sa vedem noile fete si apoi noile cupluri. Cred ca MPFM n-a avut niciodata atatea cupluri.
  Declaratia Laviniei nu m-a dat pe spate, desi daca era sa fie un premiu doar pt. forma si fond, il merita. I-am simtit mica intepatura la adresa Adrianei, dar trebuie sa recunosc ca a fost o replica pe masura. De fapt, amadoua replicile au fost inteligente.
  Vreau sa vad relatia armonioasa pe care a promis-o Valentina. ..si chiar sunt curioasa cum o sa se inteleaga cu mama soacra, bunica si sora atat de aproape. N-as recomanda asa ceva nimanui, dar vad ca inca se mai practica statul in casa sau in curte cu parintii sau socrii.
  Ana, Ioana, Dara…multi pupici.

  Reply
 3. Cristi

  In prima zi de intrare a noilor concurenti Lavinia incearca sa manipuleze…printr-o explicatie alambicata, eronata cum ca tudorel nu a afirmat ceea ce a rostit despre”FETITELE” intrate in casa…
  Nominalizeaza pe FLORIN de frica fortei (explicative) lui , sau numai pt a se “PISICI” pe langa un VITELUS si mama lui?…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *