Video Online – Finala Mpfm 5 din 7 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 7 mai 2016Concurentii au strans randurile. Nimeni nu vrea sa mai plece insa nominalizarile se intorc. Cine va fi nominalizat? Urmariti Finala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, 7 mai 2016, de la ora 14:00 si 17:00. Concurentii au participat la diverse probe pentru echipe de cate doua persoana, miza fiind o sedinta de shopping in mall. Catalin a refuzat participarea la probe, pe motive ca i s-a schimbat echipa si ca probele ar fi sub demnitatea lui.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 mai 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Initial Catalin o alesese pe Natasa, dar cei din staff i-au ales-o pe Denisa pentru a participa la probe cu ea. Natasa a jucat insa cu Vladut.

Castigatorii probelor au fost Mihaela si Constantin. Cei doi au castigat cate 1000 lei, cu care vor merge la shopping in mall.

Mihaela este de parere ca sustinatorii lui Florin si ai Alexandrei s-au orientat acum catre ea si Constantin, dupa plecarea favoritilor lor.

Marea Finala se apropie cu pasi repezi, iar strategiile secrete sunt activate! S-au facut din nou nominalizari. Denisa: “Ii voi nominaliza pe cei care m-au deranjat!”

Concurentii care au primit cele mai multe nominalizari ( in numar egal) au fost Constantin, Tatiana, Loredana si Ionut. A fost dat drumul clasamentului general, astfel cel mai putin votat dintre cei nominalizati v-a intra automat in cursa de eliminare.

Vladut a fost votat sa ramana in competitie. Intrebat pe cine ar fi nominalizat, Vladut a raspuns ca ar fi votat-o pe Tatiana si pe Denisa.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *