Video Online – Finala Mpfm 5 din 7 noiembrie 2015

Video online finala mpfm 5 din 7 noiembrie 2015Cursa spre Dubai continuă, iar obstacolele devin din ce în ce mai greu de trecut! Duelurile sunt cumplite, dar mirajul Golfului Persic le dă puteri nebănuite combatanţilor! Cine va învinge? Cine va pierde şansa la un vis de mulţi dorit? Aflaţi astăzi, de la ora 14:00 si 17:00! Concurentii au trecut iar prin probe de foc pentru cursa spre Dubai. Echipa care a iesit castigatoare a fost cea a Tradafirilor Rosii. Din acest considerent, Echipa Piramidei Albastre a fost nevoita sa elimine un concurent.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 noiembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Membrii echipei Piramida Albastra au trecut prin proba imunitatii. Aceasta proba a fost castigata de Emilia, care a decis impreuna cu ceilalti membri ai echipei sa-l elimine din cursa spre Dubai pe Stefan.

Concurentul si-a dorit sa plece, deoarece partenera lui, Ana-Maria, nu mai facea parte din echipa si nu-si dorea sa lupte singur.

Prietenia dintre Mihaela, Loredana, Natasa, Adriana si Emilia s-a destramat. Fetele nu se mai inteleg ca la inceput, iar in timp ce Mihaela, Loredana si Natasa au ramas unite, Adriana a ramas alaturi doar cu Emilia.

Primul grup de fete le-au criticat pe Adriana si Emilia, spunand despre ele ca s-ar fi schimbat de cand primesc cadouri de la sustinatori.

Mihaela: “De cand a inceput sa primeasca daruri, Adriana si-a schimbat atitudinea fata de mine!”

Adriana simte ca Mihaela nu-l suporta pe Valentin. Adriana: “Mihaela tipa tot timpul la Valentin si il trateaza de parca ar fi ultimul om!”

Natasa: “Emilia a pus monopol pe Adriana!”

Doborata de emotii, Loredana a fugit din studio si a fost consolata de Nicolae, spre deranjul Emiliei care s-a aratat geloasa.

Crina si-a revazut parintii pentru prima data de la intrarea in competitie. Familia Crinei a venit extrem de pornita impotriva lui Cosmin. Mama Crinei: “Cosmin si-a batut joc de sentimentele fiicei mele!”, “Fiica mea a gresit nu trebuia sa se apropie de Cosmin!”

Emanuel si Cosmin au analizat minutios comportamentul Crinei. Emanuel: “Crina este ca o leguma pe care o storci pana nu mai ramane nimic!”

Crina a cazut victima intre razboiul dintre Lavinia si celelalte fete.

Echipa castigatoare a scenetei de Halloween a fost echipa cu nr. 5. Acestia impreuna cu Emilia si Nicolae au plecat in excursie la Castelul Bran.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *