Video Online – Finala Mpfm 5 din 9 ianuarie 2016

video online finala saptamanal din 9 ianuarie 2016Fantomele trecutului se ridică ameninţătoare: fosta iubită a lui Eduard revine în peisajul iubirii, pusă pe fapte mari! Afirmaţii controversate ies la iveală, iar decizii dificile îi aşteaptă pe concurenţi! Nu uitaţi să vă susţineţi favoriţii prin sms la 1272 (tarif normal) sau pe www.mireasapentrufiulmeu.ro! Astazi, de la ora 14:00 si 17:00 urmariti prima Finală Săptămânală din 2016! Aseara, baietii au petrecut pe cinste, dar nu alaturi de iubitele lor, ci impreuna cu cateva ispite! Concurentele au vazut imagini picante si atingeri interzise de la petrecerea baietilor. Actiunile lui Aurel de la petrecerea de aseara au facut-o pe Valentina sa se indoiasca de fidelitatea lui! Concurenta a facut o criza de gelozie in direct, dupa care ea si Aurel si-au adus reprosuri dure unul altuia.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 9 ianuarie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Denisa, admiratoarea lui Tudor, a venit tocmai din Targu Jiu pentru a-l intalni pe concurent! Cei doi au avut parte de o prima intalnire emotionanta. Denisa a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu, dar nu ca si concurent cu drepturi depline inca.

Nicolae a primit sansa de a petrece un weekend prelungit impreuna cu Emilia, insa nu toti concurentii si-au dat acordul in privinta plecarii lui. Natasa si Loredana au fost cele care s-au opus sansei lui Nicolae de a fi alaturi de iubita lui timp de cateva zile in afara competitiei. Fosta iubita a lui Eduard a venit in platoul emisiunii, in urma materialului in care Lavinia a chemat-o. Fosta concurentului a venit cu dezvaluiri incredibile despre Eduard, si anume ca era un impatimit al jocurilor de noroc, motiv pentru care s-au si despartit.

Doamna Mioara si sora lui Aurel au venit in emisiune, pentru a le da sfaturi si a-i incuraja sa continue competitia pe Aurel si pe Valentina.

Concurentii de pe ultimul loc, adica Ciprian si Crina au intrat in cursa de eliminare. Restul concurentilor au fost pusi in postura de a vota pentru ramanerea sau plecare celor doi. Daca Ciprian si doamna Virginica au putut dona cei 5000 lei acumulati de doamna Virginica pentru ramanerea in competitie, Crina, neavand bani si primind un vot negativ a fost nevoita sa plece din competitie.

Prin parasirea competitiei, Crina a pierdut si dreptul de a mai merge in Dubai, alaturi de Tudor, Emilia si Nicolae.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *