Video Online – Finala Mpfm 5 din 9 iulie 2016

video online finala mpfm 5 din 9 iulie 2016Tatiana se afla in cursa de eliminare! Soarta ei depinde de decizia telespectatorilor! Va pleca sau va ramane? Cursa pentru masina a luat sfarsit! Astazi castigatoarea va primi cheile masinii! Urmariti Finala Saptamanala MPFM 5 de astazi, 9.07.2016, prima parte de la ora 14:00, iar cea de a doua de la 17:00. Concurentii au luptat in cateva probe pentru o iesire la Divertiland. La final, echipa compusa din Adriana, Valentin, Mihaela, Constantin, Vladut si Denisa a castigat o zi de distractie in apa.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 9 iulie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Catalin si-a strans mama in brate pentru prima oara de cand a intrat in competitie. Doamna Maria si-a vizitat fiul pentru a-i da cateva sfaturi legate de competitie.

Mama lui Catalin: ”Denisa mi-a jignit baiatul de m-am imbolnavit!”

Comisia de Decizie a analizat imaginile din ultima proba pentru masina si a venit cu un raspuns: Lavinia a castigat masina.

Publicul a hotarat ca Tatiana sa paraseasca competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 5 din 9 iulie 2016

 1. Nicusor

  Sfanta Hadriana si Pacala sunt de tot rasul curcilor ,ma intreb retoric desigur cine a pus umarul la tinerea si votarea acestor 2 impostori pe locul 1 din octombrie anul trecut fara sa existe sansa ca si altii care au fost pana acum sa aiba sansa asta???? cum se explica faptul ca sfanta adriana fara sa aiba o minima contributie la statutul de MS in adevaratul sens al cuvantului a fost protejata si nederanjata luni de zile cu un material ???? s-a vazut cine o voteaza sincer ,este o impostoare plina de aere si figuri ,geografa p..lii !!!eu
  De Pacala si ale lui prostii din cap ce sa vorbim??? chiar si acum cand marea finala se apropie si se trage linie,ma umple de nervi cand deschide gura sa abereze facand pe intelectualul ,din cauxza astora 2 am evitat sa mai urmaresc emisiunea luni intregi ,pur si simplu imi este sila de ei si de teatrul lor ieftin ,nu au facut nimic remarcabil ca sa merite ceva ,pur si simplu au stat nederanjati in emisiune fara sa deschida gura plus vegetarea de toate zilele si figurile de 2 lei ,nazurile facute la fiecare proba care a fost pusa in scena de staff ,nimic nu au facut .
  Imi este rusine de rusinea lor pe care nu o au ,o diva de carton si un idiot plin de aere si figuri ,chiar nu inteleg ce vad astia care-i voteaza ,cel putin idiotul asta se lauda cu palosul lui dat de Dumnezeu ca in rest nu i-a dat minte mai multa bunul Dumnezeu.
  Despre ceilalti nu are rost sa mai comentez ,cei care au ramas acum pe ultima suta de metri sunt o apa si un pamant ,nimeni nu merita marea finala in opinia mea !
  O zi frumoasa 1

  Reply
  1. Teresa

   Fratele mocofanului Valentin,it-ist voteaza la greu ,fura prin tehnica binecunoscuta vot repetat prin id aleatoriu,se stieeeeeeeeeee!

   Reply
 2. Miruna

  Felicitari pentru castigarea masinii, Laviniei. Indiferent daca o placi sau nu, daca esti onest , trebuie sa recunosti ca este o luptatoare, ca-i place jocul si se joaca, in limitele si la limita regulamentului.
  Reactia Emiliei mi s-a parut destul de jalnica, daca a fost sportiva eu cred ca trebuia sa invete sa piarda cu decenta. Nu spui despre greselile adversarului inchipuite sau nu, doar atunci cand iti convine.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *