Video Online – Finala Mpfm 6 din 1 octombrie 2016

video online finala mpfm 6 din 1 octombrie 2016Tatal lui Edith vine cu dezvaluiri! Care este clasamentul oficial al voturilor acumulate pana in acest moment? Urmariti video online finala mpfm 6 din 1 octombrie 2016, prima parte de la ora 14:00, respectiv partea a doua de la 17:00. Concurentii au avut parte din nou de probe pentru o iesire in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Castigatorii au fost Carmen si Marius. Acestia au fost nevoiti sa-si aleaga cate un partener pentru iesirea promisa. Marius a ales-o pe Maria, iar Carmen pe Emil. Cei 4 concurenti vor merge duminica seara la teatru.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 1 octombrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Subiectul dansului Iuliei cu Petru a revenit in discutie si a fost analizat in detaliu de catre baieti. Gelozia lui Ciprian a nascut controverse. Doamna Daniela, mama Iuliei, a declarat ca fiica ei este vinovata pentru cele intamplate. Mama Iuliei: „Fata mea a gresit ca nu trebuia sa accepte acele gesturi din partea lui Petru. Eu nu intru pe internet. Il accept pe Ciprian asa cum este el!” Desi nu a fost de acord cu gestul Iuliei, doamna Liliana – mama lui Ciprian, nu a stins inca flacara iubirii dintre cei doi. Edith si Mihaela au fost aspru criticate de Alexandra, sora Mihaelei.

Alexandra: “Daca sora mea ar fi format un cuplu cu Ali, cred ca ar fi fost pe primul loc!”

Mihai a intalnit-o pentru prima oara pe doamna Niculina, mama Mihaelei.

Alexandra a dezvaluit faptul ca nu mai formeaza un cuplu cu Florin, fostul concurent MPFM5.

Desi formeaza un cuplu cu Ali, fosta relatie nu ii da pace lui Edith. Cu toate ca initial a negat, Edith a fost protagonista unui videoclip cu manele.

Ali este de parere ca tot ceea ce vine din afara pentru Edith are ca principal scop despartirea cuplului lor.

Mama lui Edith a intervenit telefonic pentru a-si da cu parerea despre cele discutate in emisiune.

Carmen a fost catalogata de catre celelalte concurente drept o persoana care se victimizeza. In prag de eliminare, Carmen a fost asupru criticata de catre restul fetelor.

Concurenta a fost incurajata de catre mama si prietena ei. Misterul fostei relatii a lui Carmen a fost elucidat. Dupa ce Carmen a format un cuplu cu Andrei, Dorian a preferat sa se retraga din aceasta ecuatie, iar fostul concurent MPFM1, Marian, a fost doar un simplu prieten pentru Carmen.

Daca saptamana trecut Andreea si Ali au fost Mirii Saptamanii, de data aceasta au fost alesi Andrada si Valentin in aceasta postura de Miri ai Saptamanii.

Ali: “Cred ca Andrada l-a ridicat pe Valentin in ochii telespectatorilor!”

Andrada, iesind Mireasa Saptamanii, a avut dreptul de a alege pe cineva cu care sa mearga la o cina romantica. Alegerea ei a fost bineinteles Valentin.

Mihaela a fost aleasa de catre mamele baietilor sa fie Mireasa lunii.

Cristian a parasit competitia, fiind cel mai putin votat de catre public. Carmen a ramas in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *