Video Online – Finala Mpfm 6 din 10 decembrie 2016

video online finala saptamanala mpfm 6 din 10 decembrie 2016Cine va avea sansa de a vorbi nestingherit la telefon? Caile dragostei sunt mai incurcate ca niciodata. Concurentii primesc un ajutor pretios! Despre ce este vorba? Urmariti finala saptamanala de astazi, 10.12.2016, de la ora 14:00 si 17:00. Cosmin a luat o cina romantica cu Madalina, dar principalul subiect de discutie a fost Stefania. Concurentul a marturisit ca o place pe fata. Membrii echipei ce va castiga etapa de astazi din cursa pentru rasfat isi vor primi telefoanele pentru o saptamana. Prima parte din emisiune s-a terminat cu un scor de 7-5 pentru fete.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 10 decembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Proba din cursa spre rasfat a continuat si in partea a doua a emisiunii. Membrii echipei ce va castiga etapa de astazi din cursa spre rasfat isi vor primi telefoanele pentru o saptamana!

Desi in prima parte fetele aveau punctaj mai mare si sperau sa castige, baietii au reusit sa le depaseasca si astfel sa iasa invingatori. Concurentii si-au primit telefoanele asa cum li s-a promis.

Castigul baietilor a adus supararea fetelor si chiar cearta unui cuplu. Mihaela a refuzat sa fie sarutata de Mihai, astfel acesta s-a suparat. Supararea lor s-a accentuat, iar evenimente tulburatoare au avut loc in pauza de publicitate. Mihai a incercat sa fuga din competitie, in urma discutiei cu Mihaela, iubita sa.

Mama lui Cristi a aprins flacara iubirii dintre fiul ei si Georgiana, astfel cei doi formeaza acum un cuplu oficial. Laurentiu si Ana-Maria au preferat sa mai astepte pana la aprinderea flacarii iubirii. Viitoarele mirese au primit sfaturi de moda de la Bogdan Vladau si Bianca Dragusanu. Bogdan Vladau a trecut pragul competitiei Mireasa pentru fiul meu si i-a incantat pe concurenti cu noua sa melodie.

In pauza de publicitate concurentii au facut nominalizari directe. Concurentii propusi au fost Bebe cu 12 voturi, Danut si Iulia cu 4 voturi si Marius cu 3 voturi. Fetele protejate au fost: 1. Andrada, 2. Andreea si 3. Edith. Baietii protejati au fost: 1. Valentin, 2. Radu, 3. Ali si 4. Cristi.

Nefiind protejat, Bebe a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Momente din emisiune:

Concurenții au șansa să-și primească telefoanele pentru o săptâmână

Băieții au primit telefoanele personale după ce au câștigat concursul din această gală

Cristi și Georgiana formează un cuplu

Bogdan Vlădău a trecut pragul casei competiției Mireasă pentru fiul meu

Mihai a încercat să fugă din competiție, în urma discuției cu iubita sa

Bebe a fost eliminat din show-ul Mireasă pentru fiul meu

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *